پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۱۹

قوانین بانکها برای ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان تسهیل می شود

قوانین بانکها برای ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان تسهیل می شود

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از طرح در دست اقدام این کمیسیون به منظور روان سازی قوانین سفت و سخت بانکها در ارائه برطرف شدن مشکلات نقدینگی صنایع و واحدهای تولیدی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزت الله اکبری شامگاه جمعه در جمع مدیران واحدهای تولیدی وصنعتی شهرستان آمل افزود: کمبود نقدینگی در واحدهای تولیدی و صنایع کشور بسیاری از این واحدها را به مرز تعطیلی کشانده که در این راستا دولت باید به صورت ضربتی وارد شود.

وی تشکیل تعاونی ها در زمان حاضر و عدم پاسخگو بودن درزمان مورد نیاز واحدها را بی فایده خواند و گفت: تشکیل کنسرسیوم تولیدی و صنعتی در بعد بین المللی پرفایده بوده و مورد استقبال گسترده است.

رئیس کمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی سنتی عمل کردن برخی از مدیران وعدم بکارگیری فناوریهای جدید در واحدهای صنعتی را باعث باقی ماند برخی مشکلات در این واحدها دانست.

فرماندارشهرستان آمل هم در این مراسم با بیان اینکه هم اکنون بیش از 40 درصد صنعت مازندران در شهرستان آمل فعال است گفت: به منظور کاهش مشکلات ناشی از کمبود نقدینگی واحدهای صنعتی وتولیدی این شهرستان موسسه مالی و تعاونی صنعتگران و معدن داران آمل نخستین بار در کشور در آمل تشکیل شد.

علی اکبریان با اشاره به اینکه هم اکنون اعضای هیئت مدیره این انجمن مشخص شدند، افزود: هم اکنون 25میلیارد ریال از سوی اعضای این موسسه به عنوان سرمایه و پشتوانه واحدهای صنعتی در زمان مشکلات نزد این موسسه سپرده شده که در صدد افزایش آن هستیم.

نماینده انجمن صنعت و معدن و کشاورزی شهرستان آمل هم در این خصوص هم مهمترین مشکلات فعلی تولید کنندگان را مشکلات ناشی از نقدینگی در بازار خواند و از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در کمیسیوم صنایع خواستار تدوین طرحی کارشناسانه برای برون رفت از مشکلات موجود شدند.

نصرت الله اسدی خاطرنشان کرد: حرفها و طرحهایی که مسئولان از آن حرف می زنند حرف دل ماست اما عمل نکردن آنها به حرفهای گفته شده شان تاکنون دردی از ما دوا نکرده است.

کد خبر 883526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha