پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ خرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۲۴

چهار طرح عمرانی و ترویجی در منطقه عشایری گلستان اجرا شد

گرگان - خبرگزاری مهر: چهار طرح عمرانی و ترویجی در منطقه عشایری استان گلستان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گنبد، مدیر امور عشایری گلستان ظهر شنبه در حاشیه بازدید از این طرحها به خبرنگار مهر افزود: احداث ساختمان اداری و دفتر کار شرکت تعاونی عشایری نارلی آجی سو از جمله این طرحها است که با 340 متر مربع عرصه و 140 متر مربع بنا احداث شد و برای اجرای آن 250 میلیون ریال هزینه شده است.

رضا علیپوری افزود: این شرکت تعاونی 200 خانوار عشایری استان را تحت پوشش دارد و در جهت تامین مایحتاج اولیه و ارزاق عمومی و تهیه و توزیع نهاده های دامی فعالیت دارد.

وی اظهار داشت: احداث انبار هزار تنی عشایری هوتن از دیگر طرحها است که با بهره برداری از آن 320 خانوار عشایری از مزایای آن بهره مند می شوند.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در راستای خدمات رسانی بهینه به عشایر و ذخیره سازی نهاده های دامی با مشارکت شرکت تعاونی عشایری اوچ قوتی نارلی و قهرمان درحال اجرا است.

به گفته علیپوری همچنین برای دستیابی به اهداف توسعه جامعه عشایری و تحقق جامعه مولد با تنوع تولید و درآمد موثر در تامین نیازهای اساسی کشور دو طرح ترویجی نیز در این مدریت اجرا شد.

مدیر امورعشایری گلستان بیان داشت: این مدیریت به دنبال بارندگی های اخیر و افزایش آبگیری بندهای خاکی اقدام به کشت سورگوم رقم اسپید در مزرعه پنج هکتار اسماعیک و رهاسازی بیش از شش هزار قطعه بچه ماهی کپور، بیدهد و فیتوفاک در بندخاکی اسماعیلک کرده است.

وی یادآور شد: بندخاکی اسماعیلک دارای 75 هزار متر مکعب آب و ذخیره غذایی غنی است که در مجاورت آن مزرعه نمایشی پنج هکتاری مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار وجود دارد.

کد خبر 883915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha