به گزارش خبرنگار مهر در یزد، صمدالله شکری بعداز ظهر شنبه در گردهمایی بزرگ مدیران و کارشناسان بازرسی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در یزد اظهار داشت: این دو خط شامل خطوط راه آهن اصفهان - شیراز و کرمان - بم - زاهدان است.
وی افزود: خط کرمان - بم - زاهدان از خطوط بین المللی به شمار می رود و از زاهدان به کشور افغانستان متصل می شود.
شکری با اشاره به اهمیت بازرسی در ادارات مختلف به ویژه بخشهای خدماتی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از بازرسی هماهنگی و تعامل بین مدیران ادارات است و پرونده سازی و هتک حرمت افراد در بازرسی های اصولی جایگاهی ندارد.
وی عنوان کرد: بازرسی کارشناسانه و بازرس حرفه ای سبب ارتقا سطح دستگاه های دولتی می شود و نقصهای موجود از بین خواهد رفت.
مدیرکل راه آهن استان یزد نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد راه آهن استان یزد اظهار داشت: این استان رتبه نخست کشور را به لحاظ بار داراست.
محمد دهقان پور با اشاره به مزایای اقتصادی راه آهن نسبت به سایر خطوط ارتباطی موجود عنوان کرد: صرفه جویی در مصرف انرژی، کاهش استهلاک، امنیت مناسب و ... از مزایای راه آهن است و این مزایا راه آهن را به یکی از خطوط ارتباطی استراتژیک و مهم تبدیل کرده است.
راه آهن یزد دارای 680 کیلومتر خطوط اصلی و فرعی است
دهقان پور همچنین ادامه داد: راه آهن منطقه یزد از دو استان اصفهان و یزد عبور می کند و از سوزن خروجی ایستگاه بادرود تا اردکان با احتساب راه های فرعی دارای 680 کیلومتر خطوط اصلی و فرعی است.
وی عمده بار حمل شده استان یزد را سنگ آهن استخراجی از معادن چغارت و چادرملو، بارهای عبوری شامل نفت کوره، کنستانتره، سنگ آهن گندله و بارهای ترانزیتی عنوان کرد.
مدیرکل راه آهن استان یزد، با اشاره به اهمیت اقتصادی راه آهن یزد بیان داشت: به دلیل حمل مواد اولیه کارخانه ذوب آهن اصفهان، فولاد مبارکه و گندله سازی اردکان این راه آهن به لحاظ اقتصادی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی عنوان کرد: طول خطوط اصلی راه آهن یزد 672 کیلومتر است و ایستگاه های مهم تشکیلاتی این اداره کل شامل بافق، یزد، میبد، اردکان و مرکز ناحیه شهرستان یزد است.
43 کیلومتر از خطوط راه آهن یزد کاربری صنعتی و تجاری دارد
دهقانپور گفت: راه آهن یزد دارای 43 کیلومتر خطوط صنعتی و تجاری شامل خطوط فولاد آلیاژی، خطوط سیلوی یزد، خط شرکت بوتان گاز، خط شرکت پلی استر یزد، خط معدن چغارت بافق، خط گندله سازی اردکان، سایت شرکت نفت و خط تخلیه نفت ایستگاه یزد است.
مدیرکل راه آهن استان یزد در خصوص مسافر جابجا شده در استان بیان داشت: سال گذشته تعداد مسافر ورودی به استان 700 هزار و 293 نفر و تعداد مسافر خروجی نیز 705 هزار و 817 نفر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب دارای 10 درصد و 11 درصد رشد بوده است.
در این گردهمایی که از امروز تا چهارم خردادماه جاری ادامه دارد، 60 نفر از مدیران و کارشناس مسئولان بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات راه آهن جمهوری اسلامی ایران از سراسر کشور حضور دارند.
در این گردهمایی همچنین مدیرکل دفتر بازرسی راه آهن کشور، مدیرکل راه آهن یزد، معاون عمرانی استانداری، مدیرکل دادگستری استان یزد و جمعی از مسئولان استانی حضور دارند.
این گردهمایی در سالن اجتماعات مرکز آموزش عالی فنی اداره کل راهآهن یزد برگزار شده و در قالب کارگروه های تخصصی و کارگاه های آموزشی فعالیت خود را طی سه روز ادامه خواهد داد.
نظر شما