پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ خرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۱۷

اوباما یک زن را به عنوان قاضی دادگاه عالی انتخاب می کند

انتظار می رود که باراک اوباما "سونیا سوتومایر" را به عنوان اولین کاندید برای سمت قاضی دادگاه عالی آمریکا معرفی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میل آنلاین، این احتمال وجود دارد که اوباما سونیا سوتومایر و دیانا وود را که هر دو جزو قضات دادگاه استیناف هستند، انتخاب کند.

دادگاه عالی آمریکا به عنوان عالی ترین دادگاه در آمریکا محسوب می شود که اعضای آن توسط رییس جمهور آمریکا انتخاب می شوند و اگر هر عضوی از این دادگاه بازنشسته شود یا فوت کند رییس جمهوری آمریکا باید فرد جدیدی را جایگزین کند. دادگاه عالی آمریکا دارای نه نفر عضو است.

هر رییس جمهور حداکثر به مدت هشت سال می تواند زمام کشور را برعهده بگیرد اما انتخاب درست کاندیدای دادگاه عالی می تواند مسیر دولت را برای یک نسل تغییر دهد.

اوباما در تلاش برای انتخاب فردی به جای "دیوید سوتر" بازنشسته است و رییس جمهوری آمریکا اعلام کرده است که در جستجوی فردی با بینش بالا است که به خوبی می تواند با دیگران همدردی کند.

تحلیلگران اعلام کردند: اگر اوباما تصمیم بگیرد تا اولین قاضی دادگاه عالی آمریکا را انتخاب کند، سونیا سوتومایر انتخاب درست و مناسب خواهد بود.

کد خبر 885333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha