دکتر عبدل آبادی که با خبرنگار مهر گفتگو میکرد در پاسخ به این سؤال که در موقعیت کنونی ما به کدامیک از فلسفههای تحلیلی و یا قارهای بیشتر نیاز داریم؟ گفت: به نظر من بیشتر به فلسفههای تحلیلی نیاز داریم و منظورم رویکرد تحلیلی و روش تحلیلی است. فلسفههای تحلیلی از حیث تأکیدی که بر وضوح و ابهامزدایی و دقت و انسجام میکنند بیشتر از فلسفههای قارهای مورد نیاز جامعه ما هستند.
وی افزود: به ابهامزدایی، ایهامزدایی و غموضزدایی و رفع هر چه بیشتر ابهام، ایهام و غموض یا پیچیدگی از گفتار و نوشتار از آن حیث که گفتم خیلی حاجت داریم.
عبدل آبادی در پاسخ به این سؤال که کدامیک از این شاخهها ( فلسفههای تحلیلی یا قارهای ) بیشتر و بهتر در ایران معرفی شدهاند؟ گفت: از جهت بیشتر معرفی شدن یعنی کمیت و آثاری که بهصورت ترجمه و یا تألیف وجود دارند، فلسفههای قارهای بیشتر معرفی شدهاند. حجم آثاری که درباره فلسفههای قارهای به زبان فارسی است روی هم رفته بیشتر از آثاری است که از فلسفههای تحلیلی در زبان فارسی داریم. اما از لحاظ کیفیت هیچ کدام بهتر معرفی نشدهاند.
این محقق و پژوهشگر در پاسخ به این سؤال که خود شما به کدامیک از فلسفههای تحلیلی و یا قارهای بیشتر علاقه دارید؟ گفت: من بیشتر به رویکرد و روش تحلیلی علاقه دارم. حتی به مضامین فلسفههای قارهای هم با رویکرد و روش تحلیلی نگاه میکنم. به نظرم بهترین رویکرد و روشی که میتوانیم در جامعه برای رفع هر چه بیشتر ابهام و یا پیچیدگی از گفتار و نوشتار اتخاذ کنیم چه در حوزه مسائل فلسفه تحلیلی و چه در حوزه مسائل فلسفه قارهای رویکرد و روش تحلیلی است.
نظر شما