پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ خرداد ۱۳۸۸، ۸:۵۹

سال گذشته؛

23 میلیارد ریال برای درمان مددجویان کمیته امداد گلستان هزینه شد

23 میلیارد ریال برای درمان مددجویان کمیته امداد گلستان هزینه شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد گلستان گفت: سال گذشته بیش از 23 میلیارد ریال برای ارائه خدمات درمانی مددجویان تحت پوشش این استان هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس حاجی اکبری شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران در گرگان افزود: از این مقدار 21میلیارد و 234 میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و یک میلیارد و 932 میلیون ریال از محل درآمد صدقات جهت مداوای بیماران تحت پوشش هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: 43 هزار و 472 خانوار شهری تحت پوشش بیمه درمانی این اداره کل در استان قرار دارند و برای درمان آنها هزینه شده است.

وی اظهار داشت: در دهه اخیر 12 میلیارد و 866 میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه برای آزادی زندانیانی که به دلیل عدم توانایی مالی در زندان به سر می برند، ارائه شد و با این مقدار تسهیلات تاکنون 447 از زندان آزاد شدند.

حاجی اکبری بیان داشت: در جریان سفر دوم هیئت دولت 56 هزار و 390 نامه درخواستی مددجویان ارائه شد که تاکنون تعداد 37هزار و 534 نامه بررسی شده که به 26 هزار و 785 نامه پاسخ مثبت داده شده است.

مدیرکل کمیته امداد گلستان عنوان کرد: در بخش تامین جهیزیه برای مددجویان که با سرانه پنج میلیون ریال انجام می گیرد، در سال گذشته به چهار هزار و 948 زوج جوان پرداخت شد.

بیش از 55 هزار خانوار مددجو تحت پوشش کمیته امداد گلستان قرار دارند.

کد خبر 885634

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha