به گزارش خبرنگار مهر، این درحالی است که شاهرخ شهنازی پیش از این خود را کاندیدای ریاست ATTU معرفی کرده بود و قصد داشت در انتخابات آبانماه کنفدراسیون تنیس روی میز آسیا برای جانشینی "لی پورانگ" چینی رقابت نزدیکی با رقیبان خود داشته باشد.
اما پیشنهاد جدید مطرح شده شهنازی را که درحال حاضر قائم مقام کنفدراسیون تنیس روی میز آسیا و نایب رئیس فدراسیون منطقه آسیای میانه است، دچار تردید کرده است و چه بسا وی از کاندیداتوری ریاست ATTU انصراف دهد. به این امید که به عنوان قائم مقام و خزانهدار بتواند مسئولیت بیشتری داشته باشد.
شاهرخ شهنازی رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: پیشنهاد آسیاییها قابل بررسی است. به هرحال داشتن دو مسئولیت همزمان خزانهدار و قائم مقام شاید به مراتب از ریاست بهتر باشد. البته هنوز هیچ تصمیمی نگرفتهام. ترجیح میدهم تا زمان انتخابات و مشخص شدن کاندیداهای شرکتکننده صبر کنم سپس تصمیم بگیرم که برای تصدی ریاست کاندید شوم یا خزانه داری همراه با حفظ سمت.
دور جدید انتخابات کنفدراسیون تنیس روی میز آسیا (ATTU) آبان ماه سال جاری همزمان با برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در هند انجام خواهد شد. در حال حاضر "چو" از سنگاپور خزانه دار این فدارسیون است.
نظر شما