پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ خرداد ۱۳۸۸، ۲۰:۳۳

در دیداری تدارکاتی رخ داد؛

پیروزی پرگل تیم ملی برابر اندونزی با چهره جدید / درخشش زندی با دو گل

پیروزی پرگل تیم ملی برابر اندونزی با چهره جدید / درخشش زندی با دو گل

تیم ملی فوتبال کشورمان که خود را برای برگزاری سه دیدار حساس برابر تیم های کره شمالی، امارات و کره جنوبی آماده می کند، در دیداری تدارکاتی برابر تیم ملی فوتبال اندونزی به یک پیروزی پرگل دست یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال کشورمان در نخستین دیدار تدارکاتی اش زیر نظر افشین قطبی عصر امروز(سه شنبه) برابر تیم فوتبال اندونزی به میدان رفت و موفق شد با نتیجه 5 بر صفر به برتری دست یابد.

در این دیدار که در ورزشگاه انقلاب کرج و با قضاوت علیرضا فغانی برگزار شد، فریدون زندی(54 و 89)، اندرو سیوانتو(20- گل به خودی)،آرش برهانی(67) و محمدرضا خلعتبری(72) گل‌های برتری تیم فوتبال کشورمان را به ثمر رساند. ضمن اینکه آرش برهانی در دقیقه 85 دروازه اندونزی را باز کرد که به دلیل آفساید بودن، این گل مردود اعلام شد.

این اتفاق در حالی افتاد که بر روی تابلوی ورزشگاه انقلاب کرج این گل ثبت شده بود و نتیجه 6 بر صفر نشان داده می شد. در بین بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان فریدون زندی عملکرد بهتری داشت و با زدن دو گل بازگشت خوبی به تیم ملی داشت.

در این دیدار افشین قطبی از مهدی رحمتی(46- وحید طالب لو)، جلال حسینی(46- فرشید طالبی)، هادی عقیلی(69- محسن بنگر)، فریدون زندی، خسرو حیدری، احسان حاج صفی، حسین کعبی، فرزاد آشوبی، آندرانیک تیموریان، حسین کاظمی(46- محمدرضا خلعتبری) و آرش برهانی استفاده کرد.

تیم ملی فوتبال کشورمان برای برگزاری اردویی چند روزه و سپس برگزاری دیدار حساس روز 16 خرداد برابر کره شمالی، چهارشنبه شب تهران را به مقصد پکن ترک خواهد کرد.

کد خبر 886322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha