به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس میر حسین موسوی نخست وزیر کشور در دوران دفاع مقدس صبح امروز در دیدار تعدادی از نخبگان استان آذربایجان غربی تاکید کرد که کلید حل بسیاری از مشکلات کنونی کشور در اصالت دادن به کرامت انسانی نهفته است.
وی با بیان اینکه باید دید آیا مجریان امور کشور کرامت انسانها را به رسمیت می شناسند، افزود: قانون اساسی ما متاثر از دینی است که بر کرامت انسانی تاکید کرده و علاوه بر این موضوع ما به جهت تحقق امنیت پایدار برای ملت و دولتمان مجبور هستیم که دائما به این کلید واژه باز گردیم.
موسوی ادامه داد: واقعیت این است که اگر به اصالت فرهنگ ها باز گردیم دیگر از تنوع فرهنگی وحشت نخواهیم کرد و خواهیم توانست از این مسئله زمینه هایی را برای غنی سازی فرهنگ بومی کشور فراهم نماییم.
نخست وزیر کشورمان در دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه بنده هیچ اعتقادی به عناوینی چون شهروند درجه یک و دو ندارم، اعلام کرد که در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور آینده کشور در همین چارچوب معاونت حقوق شهروندی را در ریاست جمهوری ایجاد خواهد کرد.
این نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از برخورد برخی مجریان کشور با پدیده هایی چون موسیقی و زبان، گفت: در صورت برخوردهای غلط چیز ساده ای همچون موسیقی که می تواند وسیله وحدت باشد به ابراز گلایه تبدیل می گردد و این موضوع نشان دهنده برخورد غلط با مسائل فرهنگی است.
وی تصریح کرد: شکی نیست که گسترش فضا و نگاه امنیتی به مسائل ساده یکی از عوامل اصلی ایجاد مشکلات اساسی برای کشور است وانسانها به فضای آزادی احتیاج دارند و هر قدر که جامعه به این سمت پیش رود طبعا مقدمات ایجاد یک مجموعه شاد و بدون مشکل فراهم خواهد شد.
موسوی همچنین ظرفیت های بیشمار شوراها را مورد اشاره قرار داد و گفت: این نکته جالب است که براساس قانون حتی شورای مرکزی استانها می توانند به طور مستقل از دولت به مجلس لایحه بدهند اما این ظرفیت ها به دلیل مدیریت اشتباه مغفول مانده است و بر این اساس جزء نخستین کارهای من در صورت انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور آینده کشور تقدیم لوایحی در زمینه اختیارات شوراها به مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش پایانی سخنانش دستاوردهای مهم کشور همچون تکنولوژی هسته ای یا پروژه های مهم استانی از قبیل پل عبوری تبریز به ارومیه از روی دریاچه ارومیه را متعلق به مردم ایران دانست و گفت: نباید از یاد ببریم که دستاوردهایی چون تکنولوژی هسته ای به طور ناگهانی از آسمان نازل نشده و حاصل کار نسل های مختلف و زحمات شبانه روزی دانشمندان این کشور است.
وی تاکید کرد: اگر این پدیده ها را با نگاه انحصاری بنگریم در واقع به نسل های دیگر جفا کرده ایم و لذا به نفع ماست که این دستاوردهای ملی به نام ملت ثبت شود چرا که نباید سرنوشت همه چیز را به مسائل سیاسی روزمره گره بزنیم.
نظر شما