رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان کردستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان کردستان از امروز به طور رسمی فعالیتهای خود را آغاز کرده است.
اکبر عربی افزود: در طول چند روز گذشته گروه ها و جریانهای مختلف سیاسی حامی محسن رضایی در استان کردستان فعالیتهای تبلیغاتی خود را آغاز کرده و ما نیز سعی خواهیم کرد که در چند روز باقیمانده تا پایان تبلیغات ریاست جمهوری هماهنگی های لازم را برای انسجام بخشیدن به این گونه برنامه ها را در دستور کار قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: برنامه های تبلغیاتی ستاد مرکزی محسن رضایی در استان کردستان با حضور چهره های شاخص سیاسی و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در سطح شهرستانهای استان و محیطهای دانشگاهی دنبال خواهد شد.
رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان کردستان بیان داشت: چهره های شاخص جریان اصولگرایی استان از چند روز گذشته تا کنون با حضور در ستاد رضایی در استان کردستان هماهنگی لازم برای حمایت از وی را اعلام کرده اند.
عربی از سفر محسن رضایی به استان کردستان خبر داد و افزود: سفر انتخاباتی محسن رضایی به استان کردستان برنامه ریزی شده و قرار است در روزهای پایانی هفته آینده مهمان مردم استان کردستان باشد.
نظر شما