پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۴۱

مشیر المصری :

اسرائیل روی امنیت را نخواهد دید

اسرائیل روی امنیت را نخواهد دید

یکی از رهبران برجسته جنبش حماس تاکید کرد تا زمانی که ملت فلسطین در امنیت و ثبات نباشند، رژیم صهیونیستی روی آرامش و امنیت را نخواهد دید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری قطر، مشیر المصری روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری اظهار داشت: اسرائیل در توهم امنیت و ثبات به سر می برد، اما واقعیت این است تا زمانی که ملت فلسطین در امنیت و ثبات نباشند، اسرائیل روی آرامش را نخواهد دید.

وی تاکید کرد که مقاومت گزینه استراتژیک حماس است که علیه کسانی که در حق ملت فلسطین تجاوز می کنند به کار گرفته خواهد شد.

مصری با بیان این مطلب افزود: اسرائیل نباید به این درک برسد که آتش بس وجود دارد، زیرا آتش بس دارای شروطی است و گروه های مقاومت طبق ارزیابی های خود و بر اساس منافع ملی فلسطین در مورد آن تصمیم گیری خواهند کرد.

وی در ادامه گفت: بازسازی غزه و رفع محاصره آن اولویت جنبش حماس به شمار می رود اما این امر به مقاومت آسیبی نخواهد رساند و تا زمانی که تجاوزات رژیم اسرائیل متوقف نشود مقاومت ادامه خواهد داشت.

کد خبر 887175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha