پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۱۶

مخالفان دولت کنترل موگادیشو را در دست گرفتند

مخالفان دولت کنترل موگادیشو را در دست گرفتند

وزیر خارجه جدید سومالی اعلام کرد: گروههای مخالف کنترل شهر موگادیشو را در دست گرفتند و به عنوان تهدیدی برای کشور محسوب می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای شبکه الجزیره، "محمد ابولاهی عمر" دیروز جمعه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: اگر دولت بتواند به تکنولوژی مدرن و منابع اساسی دست یابد، گروه الشباب شکست خواهند خورد.

همچنین رئیس جمهوری سومالی از جامعه جهانی خواست تا به دولت وی برای برخورد با ناآرامی های اخیر در این کشور کمک کنند. نبردهای اخیر بین نیروهای هوادار دولت سومالی از یک سو و جنبش جوانان مجاهد و حزب اسلامی از سوی دیگر چهره پایتخت سومالی را کاملا تغییر داده است.

مخالفان دولت تاکنون کنترل بخش عمده مناطق جنوبی موگادیشو، مقر وزارت دفاع، ورزشگاه و یکی از خیابان‌های اصلی نزدیک کاخ ریاست جمهوری را در اختیار گرفته اند.

بر اساس این گزارش در طول ده روز درگیری های خونین میان نیروهای طرفدار دولت و شورشیان بیش از 100 نفر کشته و حدود 50 هزار شهروند غیر نظامی این شهر را ترک کردند و بی خانمان شدند.

کد خبر 887494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha