به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، "ولادیمیر پوتین" در بیانیه ای اعلام کرد: مذاکرات میان دو کشور نشان می دهد که مشکلاتی در مورد اجرای تعهدات مالی وجود دارد. در نتیجه، خطر مناقشات جدید در مورد تامین گاز روسیه به مصرف کننده های اروپایی وجود دارد.
وی افزود: مسکو حاضر به پرداخت پنج میلیارد دلار به صورت پیش پرداخت به دولت اوکراین برای ترانزیت گاز در طی پنج تا هفت سال نخواهد بود.
نخست وزیر روسیه اعلام کرد: اتحادیه اروپا قادر نخواهد بود تا به دولت اوکراین کمک کند و از صندوق بین المللی پول خواست تا مشکل مالی اوکراین را حل کند.
پیش از این پوتین به دولت های غربی هشدار داده بود که در روابط میان روسیه و اوکراین دخالت نکنند. بر اساس این گزارش تنش هایی میان روسیه و اوکراین بر سر ناوگان دریای سیاه وجود دارد که رهبران اوکراینی اعلام کردند در سال 2017 و در زمان انقضای زمان اجاره نامه ها به بحث های موجود در مورد بندر کریمه خاتمه خواهند داد.
نظر شما