به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، غلامحسین کرباسچی امروز در جمع حامیان مهدی کروبی در بجنورد افزود: حرکت کشور باید روی برنامه ریزی باشد و رئیس جمهور آینده باید برنامه خود را صریح و روشن بیان کند و مردم بر اساس برنامه های ارائه داده شده رئیس قوه مجریه را انتخاب کنند.
وی تصریح کرد: در کشوری که برنامه ریزی نباشد نتیجه آن 34 میلیون فقیر و 12 میلیون نفر زیر خط فقر می شود.
کرباسچی گفت: رئیس جمهوری که می گوید در چهار سال گذشته، 20 هزار اختراع داشتیم و یا دختر 16 ساله ای در زیر زمینی غنی سازی اورانیوم انجام داده است، باید هم در سطح بین الملل این چنین آبروریزی برای یک ملت پرتمدن داشته باشد.
معاون اول نامزد دهم انتخابات ریاست جمهوری به ملی شدن صنعت نفت اشاره کرد و اظهار داشت: باید ثروت ملی را از قدرت اجرایی و سیاسی جدا کنیم و این ثروت باید در اختیار مردم قرار بگیرد و منجر به درآمدزایی شود و بعد دولت از مردم مالیات بگیرد.
وی ادامه داد: دولتی که دستش رابرای مالیات دراز می کند، همواره به خواست مردم نیزتوجه دارد.
کرباسچی اظهار داشت: بزرگترین هدف کروبی احیاء حقوق شهروندی است، زیرا با توجه با وضعیت سیاسی کشور بسیاری از حقوق شهروندی پایمال می شود.
رئیس ستاد انتخاباتی مهدی کروبی افزود: کروبی با هر ظلم و ستمی اعتراض کرده و با مسائلی مانند دستگیری فرزند شهید به خاطر فعالیت سیاسی برخورد می کند.
وی با بیان اینکه خدمات کشور در قبال هزینه های پرداخت شده وضعیتی نا مناسب دارد، خاطرنشان کرد: خدمات موبایل و هم چنین دسترسی به منابع اطلاعاتی در دنیا و استفاده از اینترنت در قبال هزینه های آن در سطح پایینی می باشد وبا مشکلاتی رو به رو است.
وی گفت: کروبی دیگر اعضای کابینه خود را نیز معرفی می کند.
نظر شما