پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۴۶

ناشر کتاب موهن به اسلام منتظر واکنشهای مختلف است

انتشارات کونینوم این هفته قرار است کتابی را منتشر کند که می‌توان آن را نمونه‌ای از تبلیغات منفی علیه اسلام و عامل اشاعه باورهای نادرست درباره مسلمانان و جایگاه زنان در اسلام دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمزآنلاین، جرمی استانگروم بریتانیایی و افلیا بنسون آمریکایی به دنبال اشاعه باورهای نادرست خود درباره مسلمانان این کتاب را نوشته اند.

این درحالی است که انتشارات کونینوم که از واکنشهای مخالف در چاپ و توزیع این کتاب مطلع است اعلام کرده انتشار کتاب را متوقف کرده تا توصیه هایی در این زمینه از سوی کارشناسان دریافت کند.

سال 2008 نیز کتاب دیگری با عنوان جواهر مدینه منتشر شد که واکنشهای مخالفی از سوی مسلمانان به دنبال داشت.

نویسنده در این کتاب مدعی شده سوء استفاده هایی علیه زنان به نام اسلام، هندوئیسم و کاتولیکیسم صورت گرفته و بیشتر ادیان بزرگ دنیا زن ستیز هستند.

کد خبر 888281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha