رييس دوره اول شوراي مركزي خانه احزاب به خبرنگارمهر گفت: احزاب قدرتمند در هر كشور مي توانند انتقاد از حاكميت را نهادينه كنند. مثلا بيان كنند كه حاكميت دربعضي از بخشها ضعف يا نقد دارد و اين ضعف را به همه بخشها تعميم ندهند و همچنين مواردي را كه حاكميت بهتر از آن نمي تواند عمل كند، مطرح كنند كه حاكميت در اين موارد امكانش را ندارد، لذا نقد ها را واقعي مي كنند و از بزرگنمايي نقدها و ضعف ها جلوگيري و اشكالات به صورت منطقي و مستدل بيان مي شود.
وي اضافه كرد: وجود احزاب قانونمند و آزاد همچنين از بروز شايعات جلوگيري مي كند و شايعات جاي خود را به مطالب حقيقي واقعي و مستند مي دهد، آن وقت است كه جامعه خواسته هاي خود را به صورت منطقي و قانونمند بيان مي كند.
موسوي تبريزي در باره نحوه بيان اعتراضات در اين شرايط گفت: در چنين صورتي، كيفيت اعتراضات نيزتفاوت مي كند و اعتراضات در چارچوب قانون، تجمعها در مكانهاي بسته با شعارهايي در چارچوب قانون انجام مي شوند، چون احزاب رويكرد مشخص در باره مسائل دارند و در قبال عملكردشان مسوول هستند؛ همچنين از آشفته بازار هرج و مرج جلوگيري مي شود و افراد سودجو و فرصت طلب نمي توانند از ناآرامي ها سوء استفاده كنند.
وي با تأكيد برلزوم فعال شدن احزاب تصريح كرد: هر كس كه نمي خواهد احزاب و گروه هاي سياسي فعال باشند، ضررش اول به خود او برمي گردد .
موسوي تبريزي افزود: با شعار و تبليغ نمي توان از احزاب سياسي حمايت كرد.
رئيس دوره اول شوراي مركزي خانه احزاب ايران، انتقاد پذيري و پذيرش قانون را رمز بقاي احزاب دانست و تصريح كرد: براي داشتن جامعه تكثرگرا بايد اراده كنيم، رقابت احزاب موجب افزايش مشاركت مردم خواهد شد.
حسين موسوي تبريزي در گفتگو با "مهر":
وجود احزاب قدرتمند اعتراضات را منطقي و قانونمند ميكند
عضو شوراي مركزي خانه احزاب گفت: وجود احزاب قدرتمند باعث مي شود كه انتقاد از حاكميت درسطح واقعي و علمي باشد و در نقدها و ضعفهاي حاكميت بزرگنمايي نشود.
کد خبر 8883
نظر شما