پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۳۹

توفیقی در جمع دانشجویان سنندج:

میرحسین موسوی یک اصولگرایی واقعی محسوب می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی میرحسین موسوی را یک اصولگرای واقعی خواند.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محمد علی توفیقی ظهر امروز در جلسه پرسش و پاسخ انجمن اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج عنوان کرد: میرحسین موسوی یک اصولگرای واقعی است و معتقد است که بسیاری از اصول اصلی انقلاب اساسی کشور فراموش و باید دوباره زنده شوند.

وی ادامه داد: موسوی اصولگرایی است که امروز به دنبال اجرای قانون اساسی و نفی قانون گریزی در جامعه است و به همین دلیل نیز اصلاح طلبان با تمام توان از وی حمایت کرده اند چرا که ما نیز معتقدیم که دلیل اصلی به وجود آمدن جنبش اصلاحات بازگشت به اصول و اجرای کامل قانون اساسی بوه است.

عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بیان داشت: انتخابات دهم ریاست جمهوری دارای ویژگی های بسیار خاصی است که از آن جمله می توان حمایت دو جناح مهم کشور از یک کاندیدا را ذکر کرد و دلیل اصلی این کار نیز عملکرد عده ای افراد است که با سیاست های غیرکاربردی 4 سال فرصت توسعه و اقتدار ایران اسلامی را بیهوده تلف کردند.

توفیقی در ادامه با اشاره به حمایت شخصیت های برجسته کشور و جناح های سیاسی از میرحسین موسوی افزود: در حال حاضر وضعیت اقبال عمومی برای حمایت از میرحسین موسوی بسیار خوب است به نحوی که حتی در سال 76 و آغاز جنبش اصلاحات نیز این شرایط برای سید محمد خاتمی وجود نداشت.

وی عنوان کرد: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در کشور یک فرصت ارزشمند برای تغییر است و این شعار را می توان در میان دیدگاه ها و برنامه های سه کاندیدای انتخابات دور دهم ریاست جمهوری ملاحظه نمود، چرا که همه دلسوزان به نظام به این نتیجه رسیده اند که ادامه شرایط موجود به هیچ به نفع آینده کشور نیست.

عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بیان داشت: امروز کشور در شرایطی قرار گرفته است که با توجه به وجود منابع عظیم انسانی و طبیعی در حال تجربه کردن نرخ تورم 25 درصدی است و متاسفانه نکته جالب اینجاست که مسئولان دولت نهم این آمارها را قبول نداشته و حرف از چند صد برابر شدن تولید داخلی و ملی می زنند و حال باید پاسخ دهند که اگر تولید در کشور چند صد برابر شده چرا نرخ تورم نیز به 25 درصد رسیده است.

توفیقی عنوان کرد: توزیع پول نقد در میان مردم و ورشکستگی کارخانجات و صنایع تولیدی نیز از جمله ارمغان های دولت نهم به مردم است که به جای نهادینه کردن شعار عدالت محوری در دستور کار مدیران قرار گرفته است.

وی گفت: امروز در حالی حرف از عزت و اقتدار ایران اسلامی به شمار می آید که پاسپورت ایرانی تنها در چند کشور درجه چندم جهان دارای ارزش و اعتبار است.

عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی عنوان کرد: برخورد های زننده با حجاج ایرانی و همچنین برخورد ناشایست با مردم ایران در کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه امارات متحده عربی در حالی صورت می گیرد که دولت نهم حرف از اقتدار کشور در سیاست خارجی را به میان می آورد.

توفیقی با اشاره به تشدید تخریب ها بر علیه موسوی در طول چند روز اخیر اظهار داشت: امروز کسانی میرحسین موسوی را مورد حملات خود قرار می دهند که حرف از راه امام خمینی (ره) و شهدا را به میان می آورند و باید به این سوال نیز پاسخ دهند که اگر موسوی در راه امام (ره) و انقلاب نیست چگونه در زمانی که حضرت امام خمینی (ره) زنده بودند وی هشت سال نخست وزیر این کشور و مورد اعتماد شخص امام خمینی (ره) نیز بود.

در ادامه جلسه پرسش و پاسخ با حضور توفیقی و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار گردید.

کد خبر 888568

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha