به گزارش خبرگزاری مهر، این شاتل پس از اتمام سفری هشت ساعته از جایگاه قبلی خود در سکوی پرتاب 39A در پایگاه فضایی کندی در کیپ کاناورال قرار گرفت.
اندیور در 13 ژوئن 2009 سفر فضایی دیگری را آغاز خواهد کرد که طی آن سکوی آزمایشگاهی سرپوشیده ای به منظور تکمیل آزمایشگاه ژاپنی کیبو به ایستگاه انتقال خواهد یافت. پنج راهپیمایی فضایی طی این ماموریت 16 روزه انجام خواهد شد که به واسطه آنها تجهیزات آزمایشگاهی و دیگر قطعات یدکی به ایستگاه افزوده خواهند شد.
شاتل اندیور تاکنون بر روی سکوی پرتاب 39B قرار گرفته بود تا در صورت ضرورت به منظور کمک به فضانوردان شاتل آتلانتیس که برای تعمیر تلسکوپ هابل زمین را ترک گفته بودند به فضا پرتاب شود.
فاصله میان این دو سکوی پرتاب ذکر شده تنها 1.6 کیلومتر است اما یدک کش "آپولو ارا" ناسا که وظیفه انتقال اندیور را به عهده داشته باید 100 تن وزن این شاتل را از میان مسیر اتصالی این دو سکو که با محاسبه تمامی پیچ و خمها 4 تا 5 کیلومتر است به سمت سکوی جدید حمل می کرد و همین دلیل باعث طولانی شدن فرایند حمل این شاتل شده است. در تاریخ 28 ساله پرواز شاتلهای ناسا این تنها چهارمین باری است که یک شاتل سکوی خود را تعویض می کند.
بر اساس گزارش اسپیس، هفت فضانورد به فرماندهی مارک پولانسکی طی این ماموریت به همراه اندیور به ایستگاه فضایی خواهند رفت تا سومین ماموریت فضایی ناسا را از میان 9 ماموریت برنامه ریزی شده سال 2009 عملی سازند.
نظر شما