به گزارش خبرنگار مهر مرتضی طلایی در همایش نذر فرهنگی که صبح دوشنبه در کانون اصلاح و تربیت به منظور مشخص شدن پدران و مادران معنوی کودکان و نوجوان بزهکار در کانون اصلاح و تربیت برگزار شد، نماد نذر را یکی از دستاوردهای اسلام و سنتهای پیامبر(ص) عنوان کرد و گفت: در کشور ما این سنت جایگاه خوبی را پیدا کرده و شاید هیچ ملتی توجه ویژه ای را به فرهنگ نذر نداشته باشد.
وی تصریح کرد: زمانی مساجد کانون تمامی فعالیتهایی بود که امروز برای آنها دهها دستگاه به وجود آورده ایم و باید گفت در گذشته مسجد تنها محل عبادت نبود، بلکه محل رسیدگی به مشکلات و همبستگی و پیوستگی اجتماعی نیز بود. اما امروز از کارکرد مساجد غفلت کرده ایم.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: ما توانسته ایم فرهنگ نذر را متناسب با شرایط و نیازهای جامعه به وجود آوریم. لذا متولیان جامعه باید برای هدایت نذورات جامعه به سمت و سوی نیازهای مردم اقدام کنند.
طلایی گفت: هر فردی اگر مقداری دغدغه داشته باشد و از منظر اجتماعی به جامعه نگاه کند، از برخی مسایلی که هم اکنون در جامعه وجود دارد از غصه دق می کند.
در ادامه این مراسم مشاور شهردار تهران در امور زنان نیز در توجه به نوجوانان بزهکار بی سرپرست تاکید کرد و گفت: در حال حاضر 48 پسر و12 دختر در کانون اصلاح و تربیت هیچ سرپرست و ملاقاتی ندارند و این در حالی است که در دنیای امروز تحمل چنین شرایطی بسیار دشوار است.
وی تصریح کرد: به طور حتم وجود کاستیهایی در جامعه باعث شده که این نوجوانان مرتکب جرم شوند. بنابراین باید به فکر این قشر باشیم تا بتوانیم از طریق اجرای طرح هایی همچون نذرفرهنگی باعث برگشت این قشر به جامعه شویم.
همچنین در ادامه مدیر کانون اصلاح و تربیت نیز در این مراسم به نوجوانان و جوانانی اشاره کرد که به دلیل ناتوانی در پرداخت دیه در کانون اصلاح و تربیت به سر می برند.
محسنی تصریح کرد: درصد بالایی از این نوجوانان دارای خانواده ناصالح و نیازمند هستند و نیازمند کمک جدی دارد.
نظر شما