پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ خرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۴۶

استاندار کردستان:

حضور حداکثری مردم مهمترین اصل برگزاری انتخابات است

سنندج - خبرگزاری مهر: استاندار کردستان مهمترین اصل را در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در کشور حضور حداکثری مردم و صیانت از آراء عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، اسماعیل نجار ظهر دوشنبه در همایش استانی مجریان، بازرسین و ناظرین دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان کردستان اظهار داشت: برگزای انتخاباتی سالم مورد نظر وزارت کشور و مسئولات ستاد انتخابات است که امیدواریم همه عزیزان و دست اندرکاران انتخابات ریاست جمهوری در استان نیز این مهم را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

وی افزود: قانونمداری، اخلاق مداری، حضور حداکثری مردم، رقابت سالم و صیانت از آرا مردم، از اصول مهم برگزاری این دوره از انتخابات ریاست جمهوری به شمار می رود.

استاندار کردستان همچنین ایجاد نشاط در جامعه، فضای رقابتی سالم و امید به آینده را لازمه حضور پر شور و همه جانبه مردم در پای صندوقهای رای عنوان کرد و افزود کلیه مسئولین استان و همچنین روحانیون و معتمدین برای خلق چنین فضای در جامعه تلاش نمایند.

نجار ضمن تاکید بر امر آموزش و آمادگی علمی لازم برای برگزارکنندگان انتخابات، از مجریان این امر خواست با در نظر گرفتن تجربیات و نقاط ضعف و قدرت انتخابات گذشته برای برگزاری این دوره از انتخابات فعالانه تلاش نمایند.

در ادامه این جلسه که با حضور نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان و جمعی دیگر از مسئولین برگزار گردید، برنامه آموزشی در خصوص چگونگی برگزاری انتخابات نیز توسط ستاد انتخابات استان اجرا و مراحل مختلف اخذ رای به صورت عملی آموزش داده شد.

این همایش یک روزه به همت ستاد انتخابات استان کردستان با هدف آموزش در خصوص چگونگی برگزاری انتخاباتی سالم و همچنین رعایت کلیه مواد قانونی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری دهم  در مجتمع فرهنگی فجر سنندج برگزار شد و کلیه فرمانداران و بخشداران استان، اعضای هیئت های اجرایی، اعضای ستادهای بازرسی انتخابات استان و همچنین اعضای هیئت های نظارت بر انتخابات نیز حضور داشتند.

کد خبر 889204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha