به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، دکتر مهدی مصطفوی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به هنگام دریافت پیام کتبی محمد برهان الدین رهبر بهرهایهای اسماعیلیه هند اظهار داشت : پیامهای صلح و دوستی همواره تسهیل کننده روابط و مراودات فرهنگی ، سیاسی و اقتصادی است و محبتها و دوستیهای میان ملتها را توسعه میدهد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را عامل اتحاد و مشخصه ارتباطات معنوی و دینی با مسلمانان جهان عنوان و تصریح کرد: تمامی تعاملات کشورهای مسلمان با یکدیگر در حول محور اهل بیت(ع) و تعالیم آموزنده و انسان ساز امامان معصوم (ع) قرار دارد که حد و حصر جغرافیایی، محدودیتی برای پیوند قلوب پیروان و شیفتگان آن نمیشناسد.
مشاور رئیس جمهور سه عنصر ارتباطات آگاهیبخش، افزایش آگاهیهای علمی مسلمانان و صلح و دوستی در سایه تعالیم الهی و اهل بیت (ع) را عامل قدرت و اقتدار مسلمانان جهان دانست و اظهار داشت: اگر سطح آگاهیهای مسلمانان افزایش یابد زمینههای امنیت، آرامش و تأمین معیشت مسلمانان فراهم و موجبات تعالی امت اسلامی را گستردهتر خواهد کرد.
وی در ادامه تاکید کرد: ارتقای سطح آگاهیهای مسلمانان نه تنها محبت دینی مردم را افزایش میدهد، بلکه از شکلگیری و روند افراطگراییهای دینی نیز جلو گیری میکند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامی در ادامه سخنان خود مجد و عظمت مسلمانان را درلوای لبیک به دستورات الهی و تمسک به تعالیم ذلال و حیات بخش ائمه اطهار (ع) عنوان کرد و افزود: تا زمانی که محبت اهل بیت (ع) در قلبهای بیدار مسلمانان وجود دائمی داشته باشد، مسلمانان، گمراه نخواهند شد و ضلالت، سیاهی نیرنگ و نفاق برای منافقان باقی خواهد ماند.
مصطفوی در پایان سخنان خود تاکید کرد: آماده هستیم در تمام زمینههای دینی، معنوی، برگزاری سمینارهای مشترک در مورد مذهب و سیر اندیشه و زندگی ائمه (ع)، چاپ و انتشار کتابهای فرهنگی و معنوی و ارسال فیلمهای اخلاقی در زمینه زندگی اهل بیت (ع) همکاریهای گستردهای را داشته باشیم.
در ادامه این دیدار زعیب نورالدین نماینده رهبر بهرهایهای اسماعیلیه هند، مردم ایران را نمونه ای عالی از مسلمانان دنیا که پیرو اهل بیت (ع) هستند توصیف کرد و گفت: هدف و تمسک به تعالیم الهی و رهنمودهای امامان معصوم (ع) موجبات قرب الهی را فراهم مینماید و ارتباطات و مراودات بین آنها را دائمی و آسانتر میکند.
وی تصریح کرد: تعاملات مسلمانان با یکدیگر قدرت ارتباطات را در تمام زمینهها به دنبال خواهد داشت.
نظر شما