به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سیدمحمد پژمان بعداز ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جدید سازمان آمار اطلاعات و خدمات کامپیوتر شهرداری مشهد افزود: شهرداری دارای نظام اداری کهنه و فرسوده است و امکان تحرک قابل قبول در آن وجود ندارد و باید برای تحقق مدیریت واحد شهری فناوری های نوین و تاثیرگذار مورد استفاده قرار گیرد.
شهردار مشهد گفت: باید درعرصه شهرداری الکترونیک، پیشگام و از پیشرفته ترین سخت افزارها و نرم افزارها بهره مند باشیم و از این فناوری ها درجهت افزایش سرعت، دقت و کاهش هزینه ها در خدمات به شهروندان استفاده شود.
وی تدوین برنامه گذار فنی از وضع موجود به مطلوب به طور هدفمند به منظور تحقق هدف استراتژی شهرداری الکترونیکی و اعمال مدیریت متمرکز و فعال با به کارگیری توان بخش خصوصی استقرار و مدیریت امنیت اطلاعات مبنی بر استانداردهای فنی در شهرداری، مهندسی مجدد و بهینه سازی سازمانی را مورد تاکید قرار داد.
پژمان با بیان اینکه برای پیشگیری از موازی کاری و هدر رفت منابع نزدیک به دو دهه از بحث راه اندازی مرکز دیتا سنتر در این شهر و استان می گذرد و با اشاره به نقش همکاری بین دستگاه های مختلف گفت: مقرر شده است که این مرکز اطلاعاتی را در این شهر دایر کرده حتی اگر مجبور شویم که هزینه ای را نیز از دستگاه های دیگر طلب کنیم.
شهردار مشهد خطاب به مدیرعامل جدید این سازمان بر راه اندازی مراکز خدمات الکترونیکی، پایگاه جامع اطلاعات و اطلاع رسانی با همکاری مدیران مرتبط با شهرداری و تلاش مستمر در هوشمندسازی خدمات مردمی بر این زیرساختها، ساماندهی و اعمال مدیریت فنی و اجرایی متمرکز، یکپارچه و موثر بر زیرساختهای انتقال اطلاعات ثابت و متحرک شهری متناسب با اهداف استراتژی مدیریت شهری و شهرداری الکترونیکی، ارائه خدمات مشاوره ای فعال، موثر و منطبق بر استراتژی فنی شهرداری با پرهیز از هرگونه اقدام بازدارنده در توسعه فناورانه تاکید کرد.
در این مراسم علی آبسالان به عنوان مدیرعامل جدید سازمان آمار اطلاعات و خدمات کامپیوتر شهرداری مشهد معرفی و از تلاشهای مهدی کارگر راضی تقدیر و تشکر شد.
نظر شما