مجتبی ثمره هاشمی در حاشیه سفر تبلیغاتی به مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل اظهار داشت: این مناظره در زمان مقرر و بر اساس زمان تعیین شده، برگزار می شود.
وی افزود: تاکنون تمامی این برنامه های تبلیغاتی نامزدها بر اساس توافقات انجام شده به صورت منظم و اصولی بوده است.
مشاور سابق رئیس جمهور در مورد کم لطفی های 30 روزنامه کشور از رئیس جمهور گفت: کارها و اقدامات احمدی نژاد چیزی نیست که به توان آن را نادیده گرفت.
ثمره هاشمی با تاکید بر اینکه این موضوع باید روشنگری شود، اضافه کرد: خوب است که همه ما منصف باشیم و قدری رعایت کنیم.وی اظهار داشت: هم اکنون مسئله مهم انتخابات بوده و رعایت اخلاق انتخاباتی در شرایط کنونی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
رئیس ستاد انتخاباتی احمدی نژاد، با اشاره به اینکه احمدی نژاد همچنان بر روی شعارهای دولت نهم خود تاکید و در صورت انتخاب شدن هم آن را با قدرت بیشتری ادامه خواهد داد، گفت: شعارهای دوره نهم شعارهای پایداری بوده و عدالت موضوعی مهمی است که تازه در کشور شروع شده و این حرکت ادامه دار است.
ثمره هاشمی افزود: پیشرفت برای ملت ایران حد معین ندارد و ایران در همه زمینه ها باید سر آمد همه کشورها باشد.
وی همچنین مناظره احمدی نژاد با باراک اوباما را همچنان مهم دانست و گفت: احمد ی نژاد قصد دارد در یک مجتمع جهانی با اوباما مناطره انجام دهد.
ثمره هاشمی در پاسخ به این سئوال که در صورت انتخاب مجدد احمدی نژاد و احتمال ارائه پیام تبریک از سوی اوباما چه جوابی خواهید داد، خاطرنشان کرد: هنوز در خصوص این موضوع فکری نکرده ایم.
نظر شما