پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ خرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۴۹

محمدناصر نیکبخت:

بنگاه‌های زودبازده 27 هزار شغل در همدان ایجاد کرد

خبرگزاری مهر: معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار همدان گفت: با اجرای بنگاه ‌های زودبازده و طرح آمایش صنعت و معدن استان همدان تاکنون 27 هزار شغل در این استان ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، محمدناصر نیکبخت ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان همدان در تویسرکان اظهار داشت: وضعیت بنگاه ‌های همدان به لحاظ نداشتن انحراف مناسب است به طوری که در بازدید 17 کمیته نظارت استانی و شهرستانی و 99 درصد طرحهای زودبازده فعال بوده‌ اند.

وی افزود: اجرای طرحها در استان همدان در قیاس با دیگر استانها بسیار عالی بوده ‌اما هنوز با نقطه و هدف اصلی فاصله وجود دارد.

نیکبخت با تأکید بر اینکه پولهای وارد شده به استان در بخش بنگاه ‌ها به هدر نرفته و در زمینه اشتغال هزینه شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون طرحها یکی بعد از دیگری در حال بهره‌ برداری است و این آینده خوبی را برای همدان رقم می‌زند و دغدغه امروز همه مسئولان استانی تلاش برای به سرانجام رساندن بقیه طرحها‌ست.

معاون استاندار با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان تویسرکان وارد مسیر توسعه شده است، افزود: با تحقق دو پروژه بزرگ ویمکس و تولید پرمنگنات پتاسیم تا حدودی حق تویسرکان ادا شده است.

نیکبخت جهش در بخش صادرات را خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: از صادرات 12 میلیون دلاری در سال 83 به 695 میلیون دلاری در سال گذشته دست یافتیم و پیش ‌بینی شده است که استان همدان امسال یک میلیارد دلار صادرات داشته باشد.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس نیز در این کارگروه که در تویسرکان برگزار شده بود، گفت: سال گذشته سال سختی برای کشور بود و به دلیل وجود خشکسالی و تحریم بین ‌المللی دولت بین تورم و اشتغال اولویت کاری خود را حل تورم قرار داد.

شهریار طاهرپور افزود: قرار شد نقدینگی از جامعه جمع شود تا افزایش تورم نداشته باشیم که این امر باعث ایجاد فشار به بانکها شد در حالی که پروژه‌ ها آغاز شده بود و گشایش اعتبار مقدور نبود.

وی عنوان کرد: با مهار تورم به میزان سرمایه‌ گذاری قابل قبولی رسیدیم اما موضوعی که قابل توجه بوده این است که چرا با این همه تلاش برای سرمایه‌گذاری در کشور، منجر به بهره ‌وری بالا نمی ‌شود.

طاهرپور تاکید کرد: باید این موضوع را بررسی کرد و تا فهمید ایراد کار کجا است.

منتخب مردم تویسرکان در خانه ملت افزود: ابتدا باید بدانیم برای کدام بازار تولید می‌کنیم، بازار داخلی یا خارجی و دیگر اینکه اگر‌ می‌خواهیم استقلال سیاسی کشور را حفظ کنیم باید استقلال اقتصادی داشته باشیم.

طاهارپور خاطرنشان کرد: در سیاست استقلال اقتصادی نیز باید واردات را به حداقل برسانیم که برای تحقق آن تشکیل شرکت‌های دانش بنیان ضروری است.

کد خبر 889941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha