پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۲ خرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۱۲

مهمان نواز:

توجه به مادیات ارزشهای دینی را کمرنگ می کند

توجه به مادیات ارزشهای دینی را کمرنگ می کند

بجنورد - خبرگزاری مهر: امام جمعه بجنورد گفت: توجه به مادیات و توجیه آن با این دلیل که حل مسائل اقتصادی سایر مشکلات را رفع می کند، آموزه های دینی را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، آیت الله حبیب الله مهماننواز ظهر سه شنبه درجمع خبرنگاران با بیان اینکه منتخب مردم باید تقویت کننده فرهنگ دینی و مذهبی جامعه باشد، اظهار داشت: برنامه های رئیس جمهور آینده باید تمام جوانب زندگی را دربرگیرد.

وی اهتمام وی‍ژه به قسط و عدل در تمام برنامه ها را ضرورتی در انتخاب فرد اصلح دانست و خواستار توجه بیشتر ملت به این مهم در این تصمیم گیری جهت بخش شد.

نماینده مردم خراسان شمالی در خبرگان رهبری به دسیسه های دشمنان این نظام اسلامی و همواره درصدد بودن آنان در زدودن مظاهر دینی و باورهای این مرز و بوم اشاره و تاکید کرد: رئیس جمهور منتخب باید قدرتی که از سوی مردم به او تفویض شده را توام با بینش و بصیرت در راه اجرای عدالت، آرامش مردم و اصلاح امت اسلامی به بهره برداری برساند.

امام جمعه بجنورد همچنین ارتقاء آگاهی و بینش مندی را زمینه ساز حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات دانست و این مهم را وظیفه تک تک مسئولان عنوان کرد.

وی تصریح کرد: اگر مردم به درک این معنا که مشارکت در گزینش فرد اصلح وظیفه ای اسلامی و عقلانی است برسند، ‌بطور قطع با عزمی راسخ و حماسه آفرین وارد میدان خواهندشد.

وی افزود: با ترویج جلوه های معروف و تبیین ادبیات درست به ویژه در عرصه تبلیغات و با اجرا و نظارت درست مجریان امر بر این موضوع انگیزه های مردم در انتخابات درست تقویت و جهت داده می شود.

مهماننواز قانونمندی وانعکاس عملکردهای مثبت و جهت دهنده همچنین رعایت انصاف در انتقادها و ارائه راهکارهای سازنده را از دیگر وظایف مسئولان و دست اندرکاران حوزه اجرای انتخابات در بسترآفرینی حضور گسترده مردم در این عرصه ذکر کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی با اظهار این مطلب که تمام کارها و عملکردهای ما ریشه در افکار و باورهای ما دارد بیش از پیش بر زمینه سازی برای افزایش باورهای اعتقادی ملت تاکید کرد و این مهم را تجلی بخش نمادهای دولت منتظر و مهدی یاور دانست.

وی گفت: ایمان و عمل صالح جامعه را به سوی سعادت سوق می دهد و اکتفای تنها به شعار و ادعا سبب طغیان و بروز و ظهور ناهنجاری ها می شود. 

کد خبر 890061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha