پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۰۹

در کشور؛

سالانه 125 مدرسه علوم و معارف تبلیغات اسلامی تاسیس خواهد شد

سالانه 125 مدرسه علوم و معارف تبلیغات اسلامی تاسیس خواهد شد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان دبیرستانهای علوم و معارف تبلیغات اسلامی کشور گفت: سالانه 125 مدرسه صدرا در کشور تاسیس خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، محمد صادق سیفی شامگاه چهارشنبه در مراسم کلنگ زنی نخستین دبیرستان معارف اسلامی در خراسان رضوی، با اشاره به اینکه در حال حاضر 58 مدرسه راه اندازی شده است، افزود: برای توسعه این مدارس بیش از پنج میلیارد تومان تصویب شده که نیاز است و دو میلیارد آن در اختیار سازمان قرار گرفته است و در صورت همکاری سالانه 125 مدرسه صدرا تاسیس خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: از صفات الهی ربوبیت است و شاکله منسجم ربوبیت الهی شاکله منظمی است که یکی از ابزار آن ما هستیم اما ما آننقدر در این عالم سرگردانیم که متوجه نیستیم در کجای این شاکله منظم قرار داریم.

سیفی افزود: عبودیت الهی بر همه ما سیطره دارد و امید است با ارتقای نگاه و بینش خود بتوانیم مسئولیتی که خدا بر عهده ما گذاشته به خوبی انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه ظرفیتهای فرهنگی بی‌ نظیری در گناباد دیده می ‌شود که نیازمند پیگیری است، گفت: نخستین بار توسط رئیس فعلی سازمان تبلیغات اسلامی این امر پایه ‌ریزی شد و 26 مدرسه به نام شهید مطهری بازگشایی شد.
 
رئیس سازمان دبیرستانهای علوم و معارف کشور در مورد اهداف تاسیس این دبیرستانها در کشور یادآور شد: نخستین هدف مصداق و نقطه تلاقی شعار وحدت حوزه و دانشگاه است و هدف دوم این است که از آنجا که معارف اسلامی در دانشگاه ‌ها در سه یا چهار رشته پیگیری می ‌شد و افرادی که می ‌آمدند با توجه به اینکه از نظر محتوای دینی، علمشان کافی نبود مقرر شد قسمتی از این دروس به صورت رقیق شده به مدارس داده شود.
 
نخستین دبیرستان معارف اسلامی خراسان رضوی کلنگ زنی شد

مشاور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ‌کشور نیز در مراسم کلنگ زنی نخستین دبیرستان معارف خراسان رضوی افزود: در حال حاضر سه هزار دانش ‌آموز در دبیرستانهای صدرای کشور مشغول تحصیل هستند و نیاز استان و کشور در آینده به کسانی است که امروز در این مدرسه درس می‌ خوانند.

حسین دانی خاطرنشان کرد: هدف این مدارس افزایش علم و تقواست و پس از دیپلم دانش آموزان این مدارس در رشته‌ های مختلف وارد دانشگاه‌ ها شده و علاقمندان به حوزه‌های علمیه وارد حوزه‌های علمیه می‌ شوند.

دانی افزود: از سال 61 این رشته در مدرسه عالی شهید مطهری تاسیس شد و در این مدارس از نظر تربیتی ما کاری می‌ کنیم‌ که دانش ‌آموزان تربیت دینی شوند و خود و دیگران را بسازند.

وی عنوان کرد: علت اینکه این رشته زیرگروه ندارد به خاطر این است که رقبای این دانش‌ آموزان خودشان هستند.

همچنین در ادامه این مراسم رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد گفت: دبیرستان پسرانه صدرای گناباد نخستین و تنها دبیرستان پسرانه صدرا در استان خراسان رضوی است.

حجت ‌الاسلام عباسعلی فاطمی با اشاره به اینکه در بحث خواهران تنها در شهرستان قوچان این دبیرستان وجود دارد، ‌افزود: با وجود استقبال و ظرفیت پسران شهرستان گناباد با وضعیت شهرستان و نیازی که احساس می‌شد تصمیم گرفته شد این مدرسه پسرانه باشد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گفت: برای ساخت دبیرستان پسرانه صدرای گناباد 50 میلیون تومان از طرف رئیس سازمان دبیرستانه ‌ای علوم و معارف کشور قول گرفته شده است.

وی ادامه داد:‌ دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرای گناباد در حال حاضر شامل 19 دانش ‌آموز پسر است و امسال نیز در دو کلاس اول و دوم در د‌بیرستان علوم و معارف صدرای گناباد پذیرش خواهیم داشت.

کد خبر 890740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha