پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ خرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۱۹

فریدون کردلو:

رضایی شانس اول پیروزی در انتخابات 22 خرداد را کسب کرد

رضایی شانس اول پیروزی در انتخابات 22 خرداد را کسب کرد

زنجان - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان زنجان گفت: با شروع مناظره های تلویزیونی کاندیداها، رضایی شانس اول پیروزی در انتخابات 22 خردادماه را از آن خود کرده است.

فریدون کردلو در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان  افزود: میرحسین موسوی و احمدی نژاد بیش از 50 درصد و کروبی بیش از 10 درصد آرای را به خود اختصاص داده بودند که با شروع برنامه های تلویزیونی کاندیداها ورق برگشت و رضایی صعود کرد.

کردلو پیش بینی کرد با پخش برنامه های مناظره ها، رضایی بخت اول این دوره انتخابات می شود که این به ضرر عده ای افراطی است.

وی با اشاره به اینکه رضایی در برنامه های خود از اهانت به کاندیداها ی دیگر پرهیز کرده است، گفت: این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حتی در سخنرانی نیز انتقادات شدیدی را بیان نمی کند و این روحیه در ستادهای انتخاباتی وی نیز لحاظ می شود.

دبیر ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان زنجان با انتقاد از برخی تخریبها ی صورت گرفته توسط طرفداران کاندیداهای رقیب گفت: طی چند روز گذشته شیشه های یکی از ستادهای مردمی رضایی در منطقه اسلام آباد شهر زنجان شکسته شد و در چندین منطقه نیز اقدام به پاره کردن بنرهای وی کرده اند.

دبیر ستاد انتخاباتی محسن رضایی افزود: به دلیل کمبود منابع مالی رضایی هیچ نماینده ای را در سر صندوقهای رای نخواهند داشت و امید است که برگزار کنندگان انتخابات امین آرای این کاندیدا نیز باشند.

کد خبر 890863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha