۱۵ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۰۵

مناظره موسوی و رضایی-2

مخالفت موسوی با انبوه‌سازی سیاستهای کلی/ تاکیدرضایی براستفاده ازجوانان

مخالفت موسوی با انبوه‌سازی سیاستهای کلی/ تاکیدرضایی براستفاده ازجوانان

محسن رضایی در مناظره انتخاباتی تلوزیونی با طرح این سئوال که میرحسین موسوی به عنوان کاندیدای رقیب با چه کادری قصد دارد دولت را اداره کند بر ضرورت انتقال قدرت به قشر جوان و زنان فرهیخته تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی و میرحسین موسوی در مناظره پنجشنبه شب در تلویزیون دیدگاهها و برنامه های خود را در حوزه های مختلف داخلی و خارجی بیان داشتند. در این نشست رضایی خطاب به موسوی گفت: من قانع نشدم که آیا شما سیاستهای اصل 44 را قبول دارید یا خیر و برای من بسیار مهم است و با بسیاری از دوستان به نتیجه رسیدیم که نباید وقت خود را صرف اقتصاد دولتی کنیم زیرا می خواهیم یک انقلاب اقتصادی در کشور صورت گیرد.

وی تصریح کرد: قشر جوان بزرگترین قشر در کشور هستند و هنگامی که جمعیت جوانان در کشوری زیاد شود، جهش اقتصادی بالایی صورت می گیرد و ما باید به یاد دورانی بیفتیم که جز با کمک جوانها نتوانستیم دشمنان را از کشور بیرون کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: من از میرحسین موسوی می پرسم که وی با چه کادری می خواهد دولت را اداره کند که زمینه برای انتقال قدرت از نسل گذشته به نسل جدید صورت گیرد.

وی ادامه داد : متاسفانه در حال حاضر در کشور از بانوان ما به صورت نمایشی در برخی ادارات و در برخی از صحنه ها استفاده می شود، بانوان ما افرادی فرهیخته هستند که در مدیریت کشور می توانند به خوبی نقش آفرینی کنند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه موسوی باید نسبت به برخی شعارهای خود شفاف سازی کند خاطر نشان کرد: من از موسوی می پرسم که گفته اند من هسته‌ای دارم که جدا ازحامیان خودم است این مسئله به چه معناست و توضیح داده شود که آیا این هسته مشارکت، سازمان مجاهدین و یا کارگزاران سازندگی هستند یا اگر این مسئله شفاف سازی شود مردم با چشم باز کاندیدای خود را انتخاب می کنند.

مهندس موسوی در پاسخ به رضایی تصریح کرد: من عضو مجمع هستم و در مورد سیاستهای تدوین شده در این نظام نظر داده ام ولی گفته ام که با انبوه سازی سیاستها مخالف هستم. سیاستها در کشور باید 7 یا 8 سیاست باشد تا همه بتوانند آن را انجام دهند.

وی ادامه داد: زمانی می گفتیم جنگ جنگ تا رفع فتنه، اما در حال حاضر انبوهی از سیاستهای کلی داریم که اولویت بندی آن مشخص نیست و این مسئله جزو مشکلات در حال حاضر کشور است باید حداکثر 10 صفحه سیاستهای کلی و تعریف شده داشته باشیم.

موسوی تاکید کرد: در مورد سیاستهای اصل 44 نیز باید بگویم که من اصول قانون اساسی را تا این اندازه وسیع، موثر نمی دانم ولی چیزی که در حال حاضر مهم است نوع اجرایی شدن این سیاستها است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از رضایی سئوال کرد که برای اجرایی شدن برنامه های خود چه تمهیداتی را در نظر گرفته و آیا برای اجرایی کردن آنها و سازمان یافتن نیروهای خود آیا نهاد سازی کرده است یا خیر؟

وی ادامه داد: یکی از مشکلات دولت فعلی نهادسازی و مسئله بعدی بهبود فضای کسب و کار است که باید حل شود. آقای رضایی از من در خصوص معرفی وزرای کابینه ام پرسید که من می گویم از زمان جنگ تا به حال به شایسته سالاری اعتقاد داشتم ولی تاکید می کنم که استفاده از جوانان مشکلی را حل نمی کند بلکه باید ترکیبی از تجربه و جوانی را داشته باشیم که من برای آن نیز طرح و برنامه دارم.

موسوی برخی از برنامه های خود را به این شرح اعلام کرد: مقابله با تورم، اصلاح الگوی انرژی، اصلاح الگوی نظام بودجه ریزی، بهبود فضای کسب و کار، طرح تبدیل صنعت نفت به موتور محرکه اقتصاد، اجرایی شدن اصل 31 قانون اساسی که به نظر من تمامی این مسائل مشکلات کشور ما را به مرور حل می کند.

محسن رضایی در ادامه این نشست و در پاسخ به سخنان موسوی تاکید کرد: در حال حاضر برای من مهم است که از اقتصاد دولتی فاصله بگیریم. موسوی گفتند که قصد معرفی وزرا را ندارند بحث من معرفی تمام افراد کابینه نیست بلکه شفاف سازی است که مردم بتوانند تصمیم بهتری بگیرند.

ادامه دارد...

کد خبر 890970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha