به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنایع و معادن، افشین روغنی گفت: از ابتدای فعالیت دولت نهم همزمان با برنامه ریزی برای توسعه بخش صنعت و معدن و رشد تعداد واحدهای صنعتی و معدنی در طول چندسال گذشته، تعداد واحدهای مشکل دار که عمدتا از گذشته وجود داشته اند نیز کاهش یافته است.
وی در این زمینه توضیح داد: متاسفانه شیوه واگذاری واحدها در دوره گذشته به گونه ای بود که برخی از واحدهایی که اکنون مشکلاتی دارند واحدهایی هستند که بصورت نادرست و رانتی واگذار شده بودند.
روغنی افزود: دریافت کنندگان برخی از این واحدها از ابتدای واگذاری درپی تعطیلی واحد مربوطه بودند تا با فروش اراضی آن واحد منافع رانتی بیشتری به دست آورند.
معاون امور صنایع و اقتصادی وزیر صنایع و معادن خاطرنشان کرد: برخی دیگر از واحدهایی که با مشکل مواجه شدند نیز به این دلیل است که محصولات آنها در بازار فروش قابل رقابت با محصولات مشابه دیگر واحدهای تولیدی داخلی نیست و اکنون به مشکل برخورد کرده اند.
روغنی با اشاره به تلاشهای انجام شده برای حل مشکلات این واحدها گفت: وزارت صنایع و معادن، باجدیت درجهت حل مشکلات تمامی واحدهای صنعتی ازجمله واحدهای مذکور برآمده است تا مسائل آنها به طور کامل مرتفع شود.
نظر شما