پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ خرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۱۲

محمد رئوفی نژاد:

مشارکت حداکثری در انتخابات مهمترین نیاز جامعه است

زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان گفت: مشارکت حداکثری در صحنه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری مهمترین نیاز جامعه است و همه آحاد جامعه باید در عرصه انتخابات حضور حداکثری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد رئوفی نژاد صبح شنبه در همایش اصناف زنجان افزود: اولین وظیفه در این عرصه مشارکت حداکثری در انتخابات است، زیرا جایگاه هر نظام سیاسی با درصد مشارکت مردم در صحنه انتخابات سنجیده می شود و تبلیغات سنگین دنیای استکبار در جهت کمرنگ نشان دادن حضور مردمی موید این مهم است.

وی ادامه داد: مرحله بعد انتخاب اصلح با شاخصها و ویژگی های مورد نظر جامعه است که مردم با بینش سیاسی قوی و با سابقه شناخت عملکرد و رویکرد نامزدهای ریاست جمهوری، اصلح را انتخاب خواهند کرد.

رئوفی نژاد به جایگاه مهم امام در پیشبرد اهداف انقلاب اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) به عنوان رکن اصلی انقلاب، هویت فراموش شده دینی و اسلامی را در جامعه ایران اسلامی احیا کرد.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) به عنوان رهبر و احیاگر دینی و منجی مردم و با بصیرت و شناخت عمیق، سه عنصر استکبار، استعمار و استبداد را هدف قرار داد و هر سه عنصر را در چهارچوب اهداف دینداری نظام جمهوری اسلامی تعیین تکلیف کرد که این اقدام از ویژگی های منحصر به فرد قیام امام و مردم ایران در طول تاریخ است.

رئوفی نژاد افزود: امروز پس از 30 سال همان اقتدار، رویکرد و آرمانها و اندیشه های امام و مواضع قاطعانه ایشان در مقابل استکبار و صهیونیست را در جامعه مشاهده در سرتاسر ایران اسلامی در حساسترین مقاطع و پرمخاطره ترین گردونه های انقلاب شاهد هستیم.

رئوفی نژاد در ادامه به اصلاح الگوی مصرف و تشکیل ستادی با چهار کارگروه و هشت کمیته جهت اجرای این طرح در استان اشاره کرد و بخشی از این طرح را قابل اجرا در بازار زنجان دانست.

کد خبر 891392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha