پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۵۸

توان عملیاتی تیم های امداد و نجات در خراسان رضوی افزایش یافت

مشهد- خبرگزاری مهر: معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: توان عملیاتی تیم های امداد و نجات این استان با بهره گیری از دستگاههای زنده یاب پیشرفته دو برابر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر سید مجتبی احمدی ظهر شنبه در حاشیه بازدید از شهرستانهای جنوب خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: دستگاههای زنده یاب پیشرفته باعث سرعت بخشیدن در شناسایی و امدادرسانی به مصدومان گرفتار در زیر آوار هنگام وقوع حوادثی نظیر زلزله و سیل می شود.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بیورادار، زنده اندسکوپ و دلساتری از جمله دستگاههای زنده یابی هستند که در اختیار تیم های امداد و نجات خراسان رضوی قرار گرفته است.

دکتر احمدی افزود: دستگاههای زنده یاب پیشرفته قادر هستند در عمق 5/7 متری زمین، آب، بتن، هنگام ریزش برف و باران مصدومان را در زیر آوار شناسایی نماید.

وی اظهار داشت: برخی از دستگاههای زنده یاب مجهز به دوربین و چراغ بوده و می تواند تصاویر زیر خاک را ضبط و در اختیار امداد گران قرار دهد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: دستگاههای پیشرفته امداد و نجات به کاهش تلفات پس از حوادثی نظیر زلزله و سیل کمک می کند.

احمدی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی به عنوان استان معین شرق کشور شناخته شده و تیم های امداد و نجات با بهره گیری از ابزارهای نوین آماده خدمت رسانی به استانهای شرقی هنگام بروز حادثه هستند.

کد خبر 891539

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha