پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ خرداد ۱۳۸۸، ۱۹:۵۰

دو عضو گروهک تروریستی ریگی اعدام شدند

زاهدان - خبرگزاری مهر: دو تن از اعضای گروهک تروریستی موسوم به مالک ریگی به اتهام محاربه امروز به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به موجب احکام صادره از سوی دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان رضا قلندرزهی و عبدالحمید ریگی به اتهام محاربه از طریق عضویت در گروهک تروریستی مالک ریگی و تلاش مؤثر در پیشبرد اهداف این گروه، قصد مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران، حمل و نگهداری سلاح و مهمات و خرید و فروش داروی غیرمجاز به اعدام محکوم شدند .

بنا بر همین گزارش حکم صادره پس از تائید توسط مراجع عالی قضائی صبح امروز در محوطه زندان مرکزی زاهدان به مرحله اجرا درآمد.

امید است اجرای حدود الهی باعث عبرت و تنبیه سایر مجرمین شده و امنیت و آسایش را برای مردم عزیز استان سیستان و بلوچستان به ارمغان آورد .

کد خبر 891767

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha