محمدجواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با اعلام این خبر اظهار داشت: این اقدام با همکاری شرکت مخابرات منطقه کرج انجام شده است، ضمن اینکه آرای گرفته شده از مردم در روز 22 خرداد ماه به خوبی صیانت شده و در حضور بازرسان، ناظران، معتمدان و نمایندگان نامزدهای انتخاباتی شمارش می شود.
وی ادامه داد: آرا بلافاصله از همان محل به ستاد انتخابات کشور ارسال می شود.
این مسئول بیان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حدود 17 هزار مورد اقدامات اجرایی، نظارتی و بازرسی برگزاری انتخابات را در شهرستان برعهده دارند.
فرماندار کرج افزود: دشمنان به منظور کاهش حضور حداکثری مردم در این انتخابات دسیسه های گوناگونی را طراحی کرده اند و مردم باید هوشیارانه و آگاهانه در این انتخابات شرکت کنند.
کولیوند خاطرنشان کرد: همه اقدامات لازم به منظور برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور در کرج اندیشیده شده و لازم است مردم با حضور حداکثری خود در این انتخابات دشمنان را ناامید کنند.
نظر شما