پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ تیر ۱۳۸۳، ۱۶:۰۳

معاون بيمه و درماني سازمان خدمات درماني در گفتگو با " مهر " :

مابه التفاوت سرانه درمان بايد به سازمان پرداخت شود

مابه التفاوت سرانه درمان بايد از سوي دولت به سازمان خدمات درماني پرداخت گردد تا اين سازمان در ارائه خدمات به بيمه شدگان در سال جاري با مشكلات عديده اي مواجه نشود .

معاون بيمه و درمان سازمان خدمات درماني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري  مهر با بيان اين مطلب افزود : در صورتيكه سرانه درمان  بر اساس آنچه كه تعيين شده در اعتبارات سازمان ديده شود و تعهد جديدي در اوسط سال  به سازمان وارد نشود، سال جاري را بدون مشكل مالي سپري خواهيم كرد .

 دكتر حميد رضا صفي خاني در ادامه گفت :  سرانه درمان در رديفهاي اعتباري از سوي دولت  بر مبناي 2هزار و 800 تومان تعيين شده و دولت تعهد كرده تا در اصلاحيه بودجه، ما به التفاوت اين اعتبار را به سازمان خدمات درماني پرداخت كند كه  اگر اين امر عملي شود و مابه التفاوت سرانه به  سازمان  پرداخت شود و در عين حال تعهدات جديدي  در اواسط به سازمان تحميل نشود اميدواريم  سال جاري را با كمترين ميزان  زيان به پايان برسانيم و در عين حال  مشكلي در ارائه خدمات به مردم  نداشته باشيم.

 وي همچنين  در خصوص افزايش قميت دارو در سال جاري گفت : افزايش قميت دارو  مربوط به همه دارو هاي نمي  شود  و درواقع  يك افزايشي معقولي است كه همه داروها  از آن تبعيت مي كنند و هر ساله به شكل معمول يك بخشي دارو گران مي شود منتهي آن چيزي كه به عنوان تهديد مطرح بوده  در خصوص بحث حذف يارانه هاي دارو است .

معاون بيمه و درمان سازمان خدمات درماني تصريح كرد : يارانه هاي  ارزي دارو به داروهايي مربوط مي شود كه ماده اوليه آن يا از خارج وارد  مي شود و اقلامشان هم زياد نيست وعمدتا نيز صرف بيماريهاي صعب العلاج مي شود . درواقع  حذف يارانه ها باعث  خواهد شد  آن دسته از كساني كه تحت پوشش بيمه ها نيستند به نوعي با افزايش قميت دارو دچار مشكل  شوند .

کد خبر 89250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha