پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ خرداد ۱۳۸۸، ۱۸:۰۹

20 مگاوات در برق استان مرکزی صرفه جویی شده است

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: با توزیع 850 هزار شعله لامپ کم مصرف یارانه ای در بین مشترکان استان مرکزی و جایگزینی این لامپ ها با لامپ های رشته ای 20 مگاوات در مصرف برق صرفه جویی شده است.

داوود عابدی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به اینکه در سال جاری نیز تعداد زیادی لامپ کم مصرف آماده توزیع است، افزود: با جایگزین کردن لامپ های کم مصرف به جای لامپ های پر مصرف در معابر، توان مصرف لامپ ها به گونه ای کاهش می یابد که میزان روشنایی معابر از نگاه استاندارد خارج شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر جایگزین کردن لامپ های کم مصرف به جای لامپ های پر مصرف قیدمی معابر در دو سوی خیابان که به صورت زیگزاگ خاموش شده اند طی آزمایشاتی در صورت اثصر بخشی به طور دائم حذف می شوند.

عابدی اظهار داشت: در خیابان ها و معابر اصلی شهرستان اراک تبدیل کلیه سر چراغهای چهارتایی 250 وات به دوتایی 210 وات و تبدیل چراغ های 400 وات به 250 وات یا 210 وات در دست اقدام است.

وی گفت: طرح های ضربتی و ویژه در راستای کاهش تلفات الکتریکی و اصلاح الگوی مصرف برق در دست بررسی و اقدام است.

کد خبر 893614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha