به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، محمد رضا خاتمی در جمع پرشور حامیان میرحسین موسوی در محوطه بیرونی سالن کوثر قزوین، گفت: روز 22 خرداد روز نه گفتن به سوی مدیریت و بی کفایتی ها، نه گفتن به ویرانی اقتصادی، تبعیض و بی عدالتی، دروغ، فریب و ریاست و روز آری گفتن به پاکی و شفافیت، بازسازی این ملت، صلح و امنیت، اقتدار و منزلت و آری گفتن به امام و اسلام است.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از هم اکنون خودتان را برای جشن پیروزی آماده کنید و به توده های محروم و فقیر بگوئید روز شعاردادن و فریبکاری به سر آمده است.
محمد رضا خاتمی اظهارداشت: از هم اکنون به مردم متدین می گویم دوران خرافه و تحجر به سرآمده و همه ایرانیان به آینده ای توام با امید چشم دوخته اند.
وی خاطرنشان کرد: امروز حمایت از اصلاحات سراسر ایران اسلامی را فرا گرفته و حماسه ای دیگر در حال خلق شدن است.
حامی میر حسین موسوی یادآور شد: در این چهار سال شاهد درآمدهای افسانه ای نفت بودیم اما معلوم نشد اینها کجا رفت و آنها که ادعای مبارزه با فساد را دارند هنوز نمی توانند بگویند که این درآمدهای نفتی کجاست؟
عضو جبهه مشارکت تصریح کرد: کجایند تا بگویند کشوری که بزرگترین تولید کننده گندم بود چرا در مدت 4 سال به وارد کننده گندم تبدیل شده است و تورم که قرار بود یک رقمی شود و یا جوانان را که قرار بود صاحب خانه کنند چرا محقق نشد؟
محمدرضا خاتمی اظهار داشت: آیا قدرت آنقدر شیرین است که همه چیز را زیر پا بگذاریم و همه ارزشها و اصول اسلامی را فدای قدرت کنیم، وای به حال کشور ما که زیر دست چنین کسانی است.
حاشیه مراسم: پس از پایان سخنرانی شرکت کنندگان که تعداد آنها بالغ بر یک هزار نفر می شد با دادن شعارهای مختلف در خیابانهای شهر به راه افتادند و مسیر خیابان خیام را پیاده طی کردند.
ساعتها پس از سخنرانی مردم در خیابانهای شمالی شهر قزوین( خیام جنوبی، وسط و شمالی) حضور داشتند و شعار می دادند.
نظر شما