به گزارش خبرنگار مهر، زهرا شجاعی شامگاه چهارشنبه در جمع حامیان میرحسین موسوی در ساری افزود: حفظ شور و نشاط، رعایت قانون و پرهیز از دعواها و تقویت اخلاق انتخاباتی در بین حامیان باید تا پای صندوقهای رای ادامه داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: موج سبز مردمی در اقصی نقاط کشور برای حمایت از میرحسین موسوی حاصل شده بنابراین نباید با کردار نادرست این موج را با نقصان مواجه کرد.
استاد دانشگاه الزهرا تهران با اشاره به اینکه موسوی در مرحله اول پیروز انتخابات دهم خواهد بود، تصریح کرد: حامیان نباید در روز انتخابات وسوسه دعواها و تفرقه افکنی ستادهای رقیب باشند.
شجاعی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران در 22 خرداد 88 حماسه ای دیگر را خلق خواهد کرد، یادآور شد: شور و شوق انتخاباتی که جوانان ایران زمین برای نظام خلق کرده وصف نشدنی است.
وی با اعلام این مهم حضور حداکثری در انتخابات در واقع نشانه علاقه مندی وافر ملت به رهبری و امام راحل است، اظهار داشت: 22 خرداد تکرار دوم حماسه دوم خرداد خواهد بود.
به گزارش مهر، پس از سخنرانی شجاعی، حامیان میرحسین موسوی در شهرستان ساری با ایجاد زنجیره انسانی در میادین اصلی شهر حمایت قاطع خود را از نامزدی وی اعلام کردند.
انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 22 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می شود.
نظر شما