به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دفتر ریاست جمهوری فرانسه امروز پنجشبه اعلام کرد: همچنین "نیکلا سارکوزی" در این نشست در مورد بحران اقتصادی جهانی و پیمان لیسبون با "آنجلا مرکل" به بحث و گفتگو خواهد پرداخت.
رهبران اتحادیه اروپا در روز هیجدهم و نوزدهم ژوئن (28 و 29 خرداد ماه) در بروکسل پس از انتخابات پارلمان اروپا با یکدیگر ملاقات خواهند کرد .
بر اساس این گزارش پس از برگزاری نشست در سه شنبه آینده ، یک کنفرانس خبری با حضور "نیکلا سارکوزی" و "آنجلا مرکل" برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش در مجلس سنای چک ۵۴ نفر از ۷۹ نمایندهی مجلس سنا به پیمان لیسبون رأی مثبت دادند. به این ترتیب این پیمان توانست مانع بزرگی را در جمهوری چک پشت سر بگذارد.
"میرک توپولانک" نخست وزیر چک کوشید تا در سخنرانی خود در مقابل نمایندگان مجلس، به بحثها جنبهای واقعگرایانه ببخشد.
نظر شما