به گزارش خبرنگار مهر مستقر در ستاد انتخابات استان کرمانشاه، محمد کرمی راد در جمع خبرنگاران در خصوص نحوه شمارش و اعلام نتایج آرا در انتخابات شورای شهر کرمانشاه اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های بعمل آمده و هماهنگی با عوامل اجرایی قرار شده است که در ابتدا شمارش آرا انتخابات ریاست جمهوری انجام شود سپس شمارش آرا شورای شهر صورت گیرد.
وی با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات این دوره گفت: انتظار می رود با توجه به حجم گسترده آرا کار شمارش آرا انتخابات ریاست جمهوری تا صبح شنبه ادامه داشته باشد و بلافاصله کار شمارش آرا انتخابات میاندوره ای شورای شهر کرمانشاه آغاز که احتمالاً تا بعداز ظهر شنبه ادامه یابد.
رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات میاندوره ای شورای شهر کرمانشاه خاطرنشان کرد: سعی خواهیم کرد به محض پایان شمارش به سرعت نتایج را از طریق رسانه ها در اختیار مردم قرار دهیم.
نظر شما