پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ تیر ۱۳۸۳، ۹:۲۳

نمايشگاه تحول اداري در قم بر پا مي‌شود

رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان قم از برپايي نمايشگاه تحولات اداري سازمان‌ها، ادارات و نهاد‌هاي دولتي قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، مهندس سيد مهدي طباطبايي در جلسه ستاد تحول اداري استان گفت: طي ماه‌هاي آينده نمايشگاهي از دستاورد‌هاي ستاد تحول اداري استان و برنامه‌هاي اجرا شده در زمينه تحول اداري در ادارات دولتي، برگزار خواهد شد.

وي به برگزاري اين نمايشگاه در 3 سطح استان، وزارتخانه‌اي و ملي اشاره كرد و در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به قسمتي از تبصره 4 قانون بودجه، مبني بر واگذاري بخشي از فعاليت‌ها و خدمات قابل ارائه ادارات به كاركنان خود بر اساس قيمت تمام شده و واگذاري 25 درصد پروژه‌هاي نيمه تمام به بخش خصوصي، گفت: استان قم در اجراي اين بخش از قانون بودجه سال 82 كشور، بسيار ضعيف عمل كرده است، به طوري كه حتي يك مورد هم از اجراي اين قانون گزارش نشده است.

رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان تأكيد كرد: اگر ما به سياست‌هاي دولت اعتقاد داريم، بايد آنها را اجرا كنيم و اگر هم اعتقاد نداريم بايد استعفا داده و كار را به ديگري بسپاريم.

کد خبر 89604

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha