پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۴۲

اولویت سرمایه گذاری هند برای توسعه بندر چابهار

سفیر کشور هندوستان در ایران از اولویت سرمایه گذاری هند برای توسعه بندر چابهار ایران خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منطقه آزاد چابهار، "سان جای سینگ" سفیر کشور هندوستان در ایران در دیدار با "محمد طاهر باقری زاده" رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: ما مایل هستیم نسبت به ترانزیت کالا از منطقه آزاد چابهار، توسعه بندر چابهار، اتصال خط آهن چابهار- فهرج- بم همکاری نماییم.

وی اضافه کرد: امیدواریم با الحاق اسلکه های شهید بهشتی و شهید کلانتری به منطقه آزاد چابهار کارگروههای دو کشور تشکیل و تمامی موارد هر چه سریع تر در آن کارگروهها مطرح و عملیاتی شود.

سان جی سینگ خاطر نشان کرد: مسئولان منطقه آزاد چابهار از بندر مومبای بازدید تا ضمن دیدار و آشنایی با تجار، سرمایه گذاران و صنعتگران هندی به ویژه مدیران بخش حمل و نقل آنان را نسبت به موقعیت استراتژیک چابهار معرفی کنند.

محمد طاهر باقری زاده رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار در این نشست با اشاره به امکانات و پتانسیلهای بالقوه بندر استراتژیک چابهار مزایای ترانزیت کالا از منطقه آزاد چابهار را برشمرد و افزود: تقسیم بندی حوزه کاری سه منطقه آزاد کیش، قشم و چابهار به گونه ای است که ترانزیت کالا از طریق منطقه آزاد چابهار تعریف و حوزه های گردشگری و انرژی به ترتیب مختص به کیش و قشم هستند.

باقری زاده افزود: امکانات و تجهیزات موجود در بندر چابهار می تواند زمینه را برای فعال نمودن مسیر ترانزیت کالاهای هندوستان به کشورهای افغانستان و آسیای میانه و نیز کشورهای اروپایی از طریق عراق و ترکیه فراهم سازد.

کد خبر 896080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha