پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۳۸۸، ۱۷:۵۵

صندوق حمایت از هنرمندان و روزنامه نگاران خرم آباد 72 عضو جدید گرفت

خرم آباد - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم آباد گفت: این اداره بیشترین میزان فعالیت صندوق حمایت از هنرمندان، روزنامه نگاران و نویسندگان را در میان سایر شهرستانهای لرستان به خود اختصاص داد.

رضا نیازی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: عمده فعالیت های صندوق حمایت از هنرمندان، روزنامه نگاران و نویسندگان اداره ارشاد خرم آباد در قالب عضویت، پرداخت وام و بیمه هنرمندان در سال گذشته بوده است.

وی از عضویت 72 عضو جدید در این صندوق حمایتی خبر داد و یادآور شد: همچنین در سال 87 بیش از 50 فقره وام به اعضای صندوق حمایت از هنرمندان، روزنامه نگاران و نویسندگان اعطا شده است.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم آباد خاطر نشان کرد: در طول سال گذشته برای هنرمندان این شهرستان 30 فقره بیمه نامه نیز توسط این صندوق صادر شده است.

نیازی خاطر نشان کرد: تمام فعالیت های صندوق حمایت از هنرمندان، روزنامه نگاران و نویسندگان در سراسر لرستان به امور هنری اداره فرهنگ و ارشـــاد اســــلامی خرم آباد ارجاع می شود.

وی کمک به‌تامین نیازهای معیشتی، رفاهی و منابع مالی اعضا، اعطای تسهیلات مالی به‌صورت قرض‌الحسنه، ایجاد تسهیلات بیمه درمان و فراهم آوردن تسهیلات لازم برای توسعه فعالیت های فرهنگی و برقراری مستمری و طرح تکریم هنرمندان از کار افتاده و پیشکسوت را از عمده فعالیت‌های این صندوق برشمرد.

کد خبر 896313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha