پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۴۷

اکبری در گفتگو با مهر:

"پس از سال‌ها" حدیث نفس خانواده‌های ایرانی است

"پس از سال‌ها" حدیث نفس خانواده‌های ایرانی است

عبدالرضا اکبری دلیل بازی در مجموعه تلویزیونی "پس از سال‌ها" را قصه ملموس آن ذکر کرد که حدیث نفس بسیاری از خانواده‌های ایرانی است.

عبدالرضا اکبری درباره پذیرفتن نقش بهمن در مجموعه "پس از سال‌ها" به کارگردانی اکبر خواجویی به خبرنگار مهر گفت: وقتی فیلمنامه مجموعه "پس از سال‌ها" به دستم رسید و آن را مطالعه کردم، آنچه من را برای بازی در این مجموعه ترغیب کرد قصه اجتماعی و خانوادگی آن بود. "پس از سال‌ها" حرفی برای گفتن داشت و حدیث نفس بسیاری از خانواده‌های ایرانی بود.

وی در ادامه افزود: در این مجموعه موضوع ارث و میراث مطرح می‌شد و تمام اتفاقات آن برای من قابل لمس بود، چون این مسئله در خانواده خودم هم پیش آمده و منجر به کدورت‌ شده بود. از سوی دیگر من نمونه نقش بهمن را خیلی کم بازی کرده بود، به همین دلیل شخصیت او برایم جذابیت داشت. بهمن شخصیت پیچیده‌ای دارد و همراه با اوج و فرود است و همین مسئله باعث می‌شد او شخصیت یکنواخت نداشته باشد.

اکبری در نمایی از مجموعه "پس از سال‌ها"

این بازیگر درباره اینکه ولی نقش بهمن در فیلم تک بعدی و سیاه است، توضیح داد: دلیل خشم بهمن بحران‌هایی است که او در زندگی با آنها رو به رو بوده است. گرچه این فرد مشکلات زیادی با خواهرش دارد، اما رفتارهای او با خانواده‌اش فرق می‌کند. او برای استبدادهای خود دلیل دارد.

اکبری ادامه داد: البته در قسمت‌های آینده مشاهده می‌کنید این شخصیت منفی نیست و دچار تردیدهایی هم می‌شود و به مرور متوجه اشتباهاتش خواهد شد. او متوجه می‌شود در برخی مسائل تندروی کرده است.

وی درباره تجربه همکاری با اکبر خواجویی کارگردان این مجموعه گفت: من قبل از مجموعه "پس از سال‌ها" با خواجویی همکاری نداشتم، ولی در این پروژه از همکاری با او لذت بردم. خواجویی آرامش خاصی دارد و با وسواس کار را ضبط می‌کند. تعامل او با بازیگران خوب است. مجموعه "پس از سال‌ها" حاصل تلاش یک گروه منسجم است و از تهیه‌کنندگان این پروژه سیداحمد کاشانچی و احمد شهرابی فراهانی قدردانی می‌کنم که دلسوزانه کار را دنبال کردند.

این بازیگر درباره اینکه چه نمره‌ای به این مجموعه خواهد داد، گفت: چون خودم در مجموعه "پس از سال‌ها" بازی کردم، نمی‌توانم نمره‌ای بدهم. بهتر است مردم قضاوت کنند و به آن نمره بدهند.

اکبری در پایان با اشاره به مجموعه "دلنوازان" گفت: از چندی پیش بازی در این پروژه را به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده شروع کردم. در مجموعه "دلنوازان" نقش خاصی را بازی می‌کنم که نمی‌توانم در حال حاضر درباره ویژگی‌های آن صحبت کنم، چون قصه لو می‌رود.

مجموعه تلویزیونی "پس از سال‌ها" به کارگردانی اکبر خواجویی سه روز در هفته از شبکه سه روی آنتن می‌رود.

کد خبر 896851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha