پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ خرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۲۰

استرالیا خواهان میزبانی جام جهانی 2018 شد

استرالیا خواهان میزبانی جام جهانی 2018 شد

رئیس فدراسیون فوتبال استرالیا، از استرالیایی‌ها خواسته از پیشنهاد میزبانی جام جهانی 2018 این کشور حمایت به عمل بیاورند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای اس پی ان، "فرانک لووی" گفت حمایت استرالیایی ها در راه کسب میزبانی جام های جهانی 2018 و 2022 بسیار موثر و حیاتی خواهد بود. وی میزبانی رقابت های جام جهانی را فکری واقع‌گرایانه و قابل حصول خواند.

وی گفت: هدف ما این است که به فیفا و فوتبال جهان نشان دهیم چه احساسی در خصوص فوتبال داریم و حضور آنها را در کشورمان گرامی می داریم. مردم تمام جهان می خواهند از کشور ما دیدن کنند. مردم دنیا نگاه مثبتی به ما دارند.

لووی افزود: میزبانی رقابت‌های جام جهانی یک موقعیت بسیار خوب برای استرالیاست و میراثی است برای نسل آینده این کشور.

کد خبر 896913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha