به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، "اویس قانی" فرماندار استان سرحد شمالی، در اسلام آباد با اعلام این مطلب به خبرنگاران گفت: دولت پاکستان چارها ی جز به کار بردن زور و خشونت علیه "بیت الله محسود" و شبکه اش ندارد.
قانی با اشاره به وقوع عملیاتهای انتحاری در پاکستان گفت: بیت الله محسود ریشه تمامی شرارتهاست. دولت تصمیم دارد از جان شهروندان بی گناه در مقابل تروریستها محفاظت کند و در این راستا اقدامات کامل همه جانبه و ادامه دار آغاز می شود.
بیت الله محسود در وزیرستان جنوبی حضور دارد و گفته می شود "اسامه بن لادن" رهبر القاعده نیز در این منطقه که بخشی از کمربند قبیله ای "نیمه مختار" پاکستان محسوب می شود حضور دارد.
بر اساس این گزارش، ارتش پاکستان از زمان حمله به دره سوات اعلام کرده بود که هدف بعدی آنها وزیرستان جنوبی است و اکنون پس از گذشت نزدیک به دو ماه از آغاز جنگ در دره سوات و خارج کردن نسبی این منطقه از دست طالبان، ارتش پاکستان رو به وزیرستان جنوبی آورده است.
نظر شما