پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۴۶

تولید انبوه خودروهای پاک آغاز می شود

تولید انبوه خودروهای پاک آغاز می شود

شرکت اتومبیل سازی ژاپنی از ماه آینده اولین سری تولید انبوه خودروهای بدون دی اکسید کربن را آغاز خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین دوره تولید انبوه مینی خودروهای پاک با میزان آلودگی صفر - i-MiEV - طی ماه آینده در ژاپن آغاز شده و دوره ای جدید از رانندگی بدون نیاز به سوختهای فسیلی را ارائه خواهد کرد.

این خودرو که به واسطه شرکت خودروسازی میتسوبیشی تولید خواهد شد، دارای موتور، اگزوز و موتور احتراقی نبوده و با استفاده از باطریهای الکتریکی حرکت می کند.

i-MiEV با استفاده از باطری لیتیومی خود توانایی طی مسافتی برابر 160 کیلومتر را داشته و این باطری با استفاده از خروجی 100 ولتی جریان الکتریسیته منازل پس از 14 ساعت شارژ خواهد شد.

بر اساس گزارش زی نیوز، این اتومبیل هیچ نوع دی اکسید کربنی از خود تولید نکرده و حتی میزان دی اکسید کربنی که از نیروگاه مولد الکتریسیته این اتومبیلها ایجاد می شود نیز یک سوم میزان انتشار دی اکسید کربن یک خودرو با موتور بنزینی اعلام شده است.

کد خبر 897047

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha