پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ خرداد ۱۳۸۸، ۱۹:۲۴

تشکیل تعاونی های صنایع دستی موجب ارتقاء کمی و کیفی تولیدات می شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: تشکیل تعاونی های صنایع دستی موجب ارتقاء کمی و کیفی و ارزش افزوده تولیدات صنایع دستی استان خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، احمد دهاز عصر چهارشنبه در جمع صنعتگران پیشکسوت و مدیران تعاونی های نمونه استان افزود: با تشکیل تعاونی های صنایع دستی بسیاری از مشکلات صنعتگران در زمینه تهیه مواد اولیه، تولید و فروش رفع می شود.

وی اظهار داشت: تعاونی ها پشتوانه محکمی برای صنعتگران در تولید و حضور در بازارهای داخلی و خارجی محسوب می شود.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: برای ساماندهی تعاونی ها به اتحادیه نیاز است و اگر اتحادیه تعاونی های صنعتگران نیز تشکیل شود، مجموعه منسجمی ایجاد شده که نتیجه آن، رونق صنایع دستی با بهره گیری از خرد جمعی است.

دهاز در خصوص فعالیت های این معاونت در سال گذشته اظهار داشت: سال گذشته برای یک هزار و 470 هنرجو گواهی آموزش صادر شد که از این شمار 27 نفر به عنوان مربی در این معاونت مشغول بکار شده اند.

وی افزود: همچنین در راستای اجرای اصل 44 در این بخش، برای نخستین بار امر آموزش به بخش خصوصی و تعاونی ها واگذار شد.

کد خبر 898469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha