به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، جواد ششگلانی صبح شنبه در جمع خبرنگاران افزود: وقتی بازیکنان فوتبال در یک کشور با روابط و باند بازی به تیم ملی می رسند و شایسته سالاری جای خود را به رابطه سالاری داده است چه انتظاری از تیم ملی می توان داشت؟
وی از آنچه آشفته بازار دلالی و باند بازی در فوتبال ایران خواند به شدت انتقاد کرد و افزود: ناکامی های فوتبال ایران زنگ خطر بزرگی به صدا درآورده چراکه اگر اینگونه پیش رود، چهار سال دیگر تیم ملی نیز نخوهیم داشت.
رئیس هیئت فوتبال تبریز تمام ناکامی تیم ملی را ناشی از وجود هرج و مرج در فوتبال باشگاهی دانست و افزود: وقتی پول های کلان از بیت المال به صورت بی حساب و کتاب در اختیار مدیران باشگاه های دولتی قرار گیرد و پول در این ورزش حرف اول و آخر را زند باید انتظار چنین روزهائی را کشید.
وی با انتقاد شدید از حضور برخی بازیکنان ناآماده در تیم ملی تصریح کرد: وقتی بازیکنان تنها با استفاده از "روابط مالی" با مدیران، سرپرستان و مربیان پله های ترقی را طی می کنند باید هم شاهد راه رفتن نام ها در مسابقات تیم ملی باشیم.
ششگلانی هشدار داد: وقتی بازیکنان تمام شده در عین بی خیالی در تیم ملی بازی کرده و جوانان شایسته و با انگیزه در نیمکت میخکوب می شوند باید در انتظار سوختن استعدادهای فوتبال ایران باشیم.
رئیس هیئت فوتبال تبریز کریم باقری را نماد غیرت، شجاعت و مردانگی در فوتبال ایران دانست و افزود:ای کاش تمام بازیکنان فوتبال از درس بزرگ کریم باقری مبنی بر کناره گیری از تیم ملی با وجود بدن ناآماده عبرت گرفته و هم خود و هم فوتبال ملی را متضرر نمی کردند.
وی در ادامه سخنان خود ناکامی های اخیر فوتبال ایران به ویژه حذف از مقدماتی جام جهانی را بی برنامگی و بی نظمی در بدنه ورزش کشور دانست.
ششگلانی یادآور شد: در دولت های قبلی 11 میلیارد تومان برای تدوین طرح جامع ورزش کشور هزینه شد اما با تغییر دولت، این طرح به فراموشی سپرده شد.
وی یادآور شد: هیچ گونه سیاست گذاری و برنامه ریزی در ورزش کشور دیده نمی شود چراکه اگر غیر از این بود، وضعیت ورزش های مختلف همچون فوتبال به اینجا نمی رسید.
ششگلانی با اشاره به طرح جامع ورزش گفت: کسی تاکنون این سئوال را مطرح نکرده که چرا طرحی با این وسعت با هزینه هنگفت تهیه می شود اما به یکباره کل آن به فراموشی سپرده می شود.
وی ادامه داد: اگر چنین طرحی ناکارامد است باید حساب هزینه های صورت گرفته پیگیری شود وگرنه چرا دیگر هیچ نام و نشانی از این طرح نیست.
رئیس هیئت فوتبال تبریز عدم تعریف سازوکارهای اجرایی را مهمترین نقطه ضعف طرح جامع ورزش کشور خواند و گفت: اگر آئین نامه های مورد نیاز تدوین و ساز و کارهای لازم تعریف می شد، طرح به اصطلاح جامع ورزش در مرحله اجرا گیر نمی کرد.
ششگلانی، آرمانگرائی را از دیگر آفت های طرح های ارائه شده در حوزه ورزش کشور دانست و گفت: دولت محترم باید با توجه به واقعیات موجود، طرحی جامع برای آینده ورزش کشور تدوین و اجرا کند چراکه با تخیلات و ایده آل ها هرگز به جائی نمی رسیم.
وی مهمترین توفیقات دولت نهم در حوزه ورزش را توسعه سخت افزار و زیرساخت های تربیت بدنی دانست و گفت: دولت دهم باید تمام توجه و برنامه ریزی خود را صرف توسعه نرم افزاری ورزش کند چراکه بدون این نکته، ناکامی های ورزش کشور ادامه می یابد.
نظر شما