پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۸:۱۵

در سال گذشته:

1800 تن ماهی در اردبیل تولید شد

1800 تن ماهی در اردبیل تولید شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: استاندار اردبیل با اشاره به رشد سرانه مصرف گوشت ماهی در استان گفت: در سال گذشته یک هزار و 800 تن ماهی در اردبیل تولید شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور حقیقت پور بعد از ظهر شنبه در اولین جلسه بررسی راهکارهای توسعه شیلات و آبزی پروری در اردبیل اظهار داشت: با وجود دستیابی به این رقم نیز، مصرف سرانه گوشت ماهی در این استان با رقم متوسط کشوری فاصله دارد.

وی توسعه شیلات وآبزی پروری را در رشد اشتغالزایی، افزایش تولید ثروت، تولید کود ملایم و افزایش جذب گردشگر در استان مرتبط دانست و افزود: تحقق این مهم باید جزو برنامه های اولویت دار بخش کشاورزی استان محسوب شود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه حدود 40 سال پیش و با رهاسازی تعداد معدودی بچه ماهی در دریاچه نئور اردبیل، صنعت شیلات و آبزی پروری در منطقه آغاز شده، تصریح کرد: باید برای پرورش ماهی از تمام پتانسیل و امکانات استان از جمله رودخانه ارس نیز بهره برداری شود.

وی اضافه کرد: بر اساس برآوردهای اولیه، شمال استان برای توسعه پرورش ماهیان گرم آبی مناسب تشخیص داده شده، اما امکان ایجاد استخرهای پرورش ماهی در حاشیه رود قزل اوزن در حوزه جغرافیایی استان اردبیل نیز در دست بررسی است.

حقیقت پور با اشاره به رویکرد مدیریتی استان برای توسعه سدهای کوچک و زودبازده طی سال جاری ابراز داشت: این اقدام می تواند به توسعه آبزی پروری نیز کمک کند.

در ادامه این جلسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با اشاره به وجود 48 سد و بیش از پنج هزار حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق برای تأمین منابع آبی مورد نیاز و از جمله آب مصرفی بخش کشاورزی استان، خواستار تعیین حریم رودخانه های دایمی استان شد.

ناصر توکلی افزود: در حال حاضر عدم تعیین دقیق حریم برخی از رودها، تعدادی از متقاضیان سرمایه گذاری در بخش شیلات استان را با نگرانی مواجه کرده است.

همچنین در این جلسه مدیر شیلات و آبزیان استان اردبیل در گزارشی از آغاز پرورش ماهیان خاویاری در استان خبر داد و تاکید کرد: امکان ایجاد مجتمعهای تولید ماهیان زینتی در کنار گلخانه ها با هدف تأمین آب کوددار برای گلخانه ها و اشتغالزایی برای جوانان به ویژه بانوان تحصیل کرده در مناطقی از استان وجود دارد.

میر آرمان واعظی خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از 110 استخر تولید ماهیان سردآبی با ظرفیتهای مختلف و 33 استخر پرورش ماهیان گرم آبی در مناطق محتلف  استان فعال است.

کد خبر 899576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha