پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۰۵

ابداع شیوه ای جدید برای کاهش مصرف انرژی در تجهیزات الکترونیکی

ابداع شیوه ای جدید برای کاهش مصرف انرژی در تجهیزات الکترونیکی

محققان در لابراتوار ملی انرژی اوکریج موفق به ارائه شیوه ای جدید در استفاده از مواد فروالکتریکی شده اند که در آینده می تواند از میزان مصرف انرژی تجهیزات الکترونیکی بکاهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آینده ای نه چندان دور با کمک کشف جدید محققان لابراتوار ملی انرژی اوکریج می توان در انتظار تجهیزات الکترونیکی با قدرت بیشتر، سرعت بالاتر، کوچکتر و کم مصرف تر بود.

محققان این لابراتوار شیوه ای را به منظور اندازه گیری خصوصیات ذاتی رسانایی مواد فروالکتریکی ابداع کردند. شیوه ای که در گذشته تلاشهای بسیاری برای انجام آن شکل گرفته اما تمامی این نتایج در مرحله آزمایش باقی مانده بود.

به گفته دانشمندان تولید نانو موادی که بتوانند اطلاعات باینری یا دوتایی را در خود ذخیره کنند از گذشته مورد بررسی محققان قرار داشته است که این هدف با ارائه شیوه جدید دانشمندان عملی خواهد شد. این اولین باری است که گروهی از دانشمندان موفق به تولید مقاومت الکتریکی درونی در نوارهای فروالکتریکی می شوند.

مواد فروالکتریک می توانند قطبی شدگی الکترواستاتیک خود را حفظ کرده و می توان از آنها در تولید محرکهای فیزیوالکتریکی، حافظه ها و کارتهای هوشمند رادیویی استفاده کرد. این درصورتی ممکن خواهد بود که بتوان دریچه ای کوچک را در سطوح قطبی شده باز کرد تا الکتروها امکان ورود پیدا کنند. ابعاد این دریچه کمتراز یک میلیونیوم اینچ بوده و زمان باز و بسته شدن آن تنها یک بیلیونیوم ثانیه خواهد بود.

بر اساس گزارش ساینس، محققان معتقدند استفاده از مواد فروالکترونیک به این شیوه جدید می تواند بنیان و اساس اصلی فناوری اطلاعات در آینده ای نه چندان دور به شمار رود.

کد خبر 899878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha